Seminar
di 7 april | 13:45 - 14:15
Theater 3: Data Driven Healthcare

De praktijk van voorspellen en simuleren met zorgdata

EscuLine ontwikkelt machine learning toepassingen onder andere samen met jeugdzorg- en thuiszorgorganisaties. Aan de hand van praktische voorbeelden nemen wij u mee in de toepassingen, toegevoegde waarde en de lessons learned.
Zo werken we aan een voorspellingsmodel van zorgintensiteit waarbij we Omaha System (zorgdossier) data combineren met geleverde zorg.
Ook laten we zien hoe we een model ontwikkelen wat jeugdzorg moet helpen om de beschikbare capaciteit meer preventief in te zetten.
Spreker
Thijs de Bruijn
Data Scientist & BI Consultant bij EscuLine
Thijs begon meer dan 10 jaar geleden zijn carrière als BI consultant. Als BI consultant leidde hij veel BI implementaties bij verschillende bedrijven en organisaties in uiteenlopende branches, waaronder zorg. Omdat hij in zijn functie van consultant veel in contact staat met gebruikers is Thijs bij EscuLine de verbindende factor tussen klantvraag, inhoud en de techniek. Ook bij het beheer en de ontwikkeling van de applicaties van EscuLine is Thijs vaak direct of indirect betrokken. Thijs is vanuit de inhoud betrokken bij de zorgorganisaties die EscuLine bedient en aan de slag gaan met Advanced Analytics projecten / oplossingen.
Thijs studeerde strafrecht aan de Erasmus en heeft een Post-Master Economietrics & Quantitative Economics, ook van Erasmus University.
Thijs werkt vanuit de overtuiging dat goede zorg toewijding, aandacht en inhoudelijke kennis nodig heeft. Het is zijn passie om samen met klanten door middel van het gebruiken van beschikbare data, de zorg naar een hoger niveau te brengen.
Exposant
EscuLine
Hoofdmediapartner
Mediapartners