Seminar
di 7 april | 10:00 - 10:30
Theater 3: Data Driven Healthcare

Dokter en Data: symbiose in het voordeel van de kankerpatiënt.

Netwerkzorg is de toekomst. De oncologie loopt hierin voorop. Oncologische zorg is vaak complex en duur. Het is bovendien sterk geprotocolleerd en georganiseerd in formele en informele netwerken.

Het oncologie-landschap ondergaat momenteel een transformatie, met als doel om steeds beter passende behandelingen te kunnen bieden aan iedere individuele kankerpatiënt, nu en in de toekomst. Wat zijn de ontwikkelingen en uitdagingen op dit vlak? Wat is de behoefte van medische professionals om behandeluitkomsten verder te verbeteren? Met welke informatiebehoeften hebben we te maken? En hoe kunnen niet traditionele, publiek-private samenwerking bijdragen aan het verbeteren van de oncologische zorg?
Spreker
Irene van Duijvendijk
Sr. Application Consultant bij Roche Diagnostics
Irene is opgeleid tot verpleegkundige en gezondheidswetenschapper en is al meer dan 10 jaar werkzaam binnen het healthcare IT domein. Irene richt zich in haar werk op vraagstukken op het snijvlak van Zorg & ICT. Zij heeft zich veel bezig gehouden met het ontwikkelen en implementeren van informatiestandaarden om informatie uitwisseling tussen zorgverleners en zorgorganisaties van de grond te krijgen. Later ook met de ontwikkeling en implementatie van informatiestandaarden om patiëntinformatie te ontsluiten naar de patiënt/burger in Persoonlijke Gezondheids Omgevingen (PGO's), binnen het MedMij programma.

Bij Roche Diagnostics is Irene als Sr. Application Consultant werkzaam, binnen het NAVIFY team, waar zij zich volledig richt op de informatie uitwisseling binnen de oncologische zorg met behulp van de NAVIFY Tumorboard solution. Dit digitale platform ondersteunt het multidisciplinaire overleg (MDO) in de oncologie. Niet alleen binnen, maar ook over de muren van het ziekenhuis
Exposant
Roche Diagnostics Nederland B.V.
Hoofdmediapartner
Mediapartners