Seminar
wo 13 maart | 13:00 - 13:30
Theater 4

Privacy en Security in de Nederlandse Cloud

The Sourcing Company en Interxion datacenters organiseren een seminar over veiligheid en privacy in de cloud. National Security Officer Martin Vliem van Microsoft zal in een korte sessie zorgprofessionals en belangstellenden bijpraten over de veranderingen op het gebied van (privacy)wetgeving in Nederland en het verbeteren van digitale veiligheid.

The Sourcing Company gelooft dat iedereen overal en altijd prettig kan werken. De passie van The Sourcing Company is de best mogelijke technologische oplossing te leveren en excellente dienstverlening te bieden zodat gebruikers zorgeloos kunnen werken. The Sourcing Company is Microsoft Gold Partner en Microsoft Cloud Solution Provider.

Interxion is een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 50 datacenters in 11 Europese landen.
Veiligheid & Privacy
Spreker
Martin Vliem
National Security Officer bij Microsoft
Martin Vliem (CISSP, CCSP, CISA) werkt als National Security Officer voor Microsoft. In die rol vertegenwoordigt hij Microsoft Nederland naar diverse publieke en private organisaties op de thema's security, privacy en compliance. Daarbij richt hij zich op het uitbouwen van vertrouwen in de toepassing en inzet van Microsofts online diensten en technologie, binnen diverse trajecten rond digitale transformatie en waarde ontsluiting. Belangrijke aandachtsgebieden betreffen effecten van (privacy)wetgeving, het in brede maatschappelijke zin verbeteren van digitale veiligheid en het ondersteunen van due-diligence trajecten bij de adoptie van cloud computing.
Hoofdmediapartner
Mediapartners