Seminar
wo 8 april | 10:45 - 11:15
Theater 1: Connected & Digital Health

To cloud or not to cloud - is that the question?

De zorgsector heeft door grote hoeveelheden van vaak privacygevoelige gegevens en lange bewaartijden specifieke eisen aan dataopslag. Kan de cloud goed aan deze eisen voldoen? Waar moeten wij vooral op letten?

In ons seminar kijken wij naar de eigenschappen van verschillende oplossingen om een goede en verantwoorde afweging voor een storage-infrastructuur te kunnen maken. Wanneer is gebruik van clouddiensten zinvol en verantwoord en wanneer zijn wij met on-premise beter bezig? Kan hybride de voordelen van beide werelden bundelen? Welke voor- en welke nadelen bieden de verschillende mogelijkheden?

Ons seminar beoogt ideeën, gedachtes en achtergronden voor een goede keuze te discussiëren.
Spreker
Axel Booltink
CEO bij COMEX
Na zijn studie natuurkunde aan de universiteit van Aken (D) startte Axel in 1992 het bedrijf COMEX. De eerste jaren lag de focus op computers en opslagsystemen voor de muziek- en mediabranche maar snel veranderde het COMEX business naar opslag voor archivering en distributie van data (mo-, cd- en dvd-jukeboxen). Door de met optische jukeboxen opgebouwde kennis heeft Axel vanaf 2006 het bedrijf naar moderne storagesystemen kunnen begeleiden. De inmiddels meer dan 25 jaren in de storage business geven Axel een goede inzicht in de uitdagingen en oplossingen voor hedendaagse digitale storage infrastructuren.
Exposant
FAST LTA AG / COMEX
Hoofdmediapartner
Mediapartners