Seminar
wo 13 maart | 12:15 - 12:45
Theater 2

Als elke seconde telt: het versnellen van de behandeling van beroertes via data deling en machine learning

Bij de vaststelling en behandeling van beroertes telt elke seconde. Nico.lab, Qlouder en Google zetten zich gezamenlijk in om de verwerkingstijd voor CT-scans drastisch te verkorten. In deze sessie zullen Robert Kuipers van Nico.Lab en Enno de Haan van Qlouder demonstreren hoe in korte tijd hun CT-scans met elkaar kunnen delen en wat machine learning kan betekenen voor het vaststellen van de locatie van de beroerte. Een besparing van tientallen minuten, terwijl de overlevingskans en levenskwaliteit van de patient gebaat is bij elke seconde.
Connected & Digital health
Spreker
Enno de Haan & Robert Kuipers
Team lead Machine Learning/Data Science Team bij Qlouder & Executive Director, CEO bij Nico.lab
Enno is Qlouder's Team Lead Machine Learning/Data Science. Gezamenlijk met zijn team zet hij zich in om met nieuwe inzichten, creatieve oplossingen en de Google Cloud te innoveren. In de afgelopen 25 jaar lag zijn focus op het oplossen van zakelijke uitdagingen met IT. In eerste instantie werkte hij samen met grote technologie providers als Microsoft en IBM, nu richt hij zich op de cloud gebaseerde technologieën van Google. Hij leidt klanten op weg naar cloud en implementeert intelligente Data- en ML-oplossingen die echt waarde toevoegen aan de organisatie.

Robert Kuipers is een ervaren bedrijfsleider en people manager met een succesvol trackrecord van Business Development, die constant beter presteert dan zijn collega's. Hij is de afgelopen 10 jaar P & L verantwoordelijk geweest in verschillende rollen als Partner in professionele serviceorganisaties en als CEO van een internet technologiebedrijf. Momenteel is Robert de CEO van Nico-lab. Nico-lab streeft ernaar de uitkomst van een beroerte, de belangrijkste oorzaak van langdurige invaliditeit in de wereld, te verbeteren
Exposant
Google
Hoofdmediapartner
Mediapartners