Google
Stand: 01.B113

Contact

Claude Debussylaan 34
1082 MD
Amsterdam Nederland
+31 20 5045100
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

G Suite

Samen sneller innoveren

Met G Suite zorgt u samen voor een snellere ontwikkeling van uw organisatie door gebruik te maken van intelligente cloud-apps om overal in realtime te kunnen samenwerken.

Deel gemakkelijk bestanden, werk snel samen en help medewerkers op verschillende locaties gemakkelijk met elkaar te communiceren. Met G Suite kunnen uw teams sneller werken en krijgen ze elke dag meer werk gedaan.

- Contact houden
- Maken
- Toegang
- Beheren

Chrome

Chrome werkt voor jou

Chrome is zowel 's werelds populairste browser als een cloudgebaseerd besturingssysteem en ondersteunt een nieuwe generatie zakelijke apparaten voor organisaties van elke grootte.

Enterprise devices

Van medewerkerslaptops en -desktops tot videovergaderingen, digitale borden en apparaten voor eenmalige gebruikssessies: er is voor elke gebruikssituatie een Chrome-apparaat.

- Chromebook
- Chromebox
- Chromebit
- ChromebaseGoogle Cloud Platform: Machine Learning

AI in de cloud

Snelle, grootschalige en gebruiksvriendelijke AI-services.

Introduceer AI in uw bedrijf

De AI van Google Cloud biedt moderne machine learning-services met vooraf getrainde modellen en een service om uw eigen modellen te genereren. Onze neurale ML-netservice levert betere trainingsprestaties en heeft een hogere nauwkeurigheid dan andere grootschalige deep learning-systemen. Onze services zijn bovendien snel, schaalbaar en gebruiksvriendelijk. Cloud Machine Learning wordt gebruikt in grote Google-apps zoals Foto's (afbeeldingen zoeken), de Google-app (gesproken zoekopdrachten), Translate en Inbox (Slim beantwoorden). Ons platform is nu beschikbaar als cloudservice, zodat u ook voor uw zakelijke apps kunt vertrouwen op een ongekende schaal en snelheid.

Google Cloud Platform: IT modernisatie

Migrate Data & Applications

Work with Google to quickly return the cost, performance, and innovation benefits of a modern cloud platform for your apps & data.

Move to Managed Cloud services

Reduce ops burden with modern services — from managed databases, big data analytics, ML, to tools for developers and ops teams.

Modernise in Place

Open architectures based on containers and Kubernetes. Drive consistency among on-prem, hosted, and public cloud environments.

Google Genomics

Efficiënte grootschalige verwerking van genomics-gegevens

Rekenkracht voor uw onderzoek

Google Genomics helpt onderzoekers in levenswetenschappen om de wereldwijde genomics-informatie te organiseren en toegankelijk te maken. De enorme hoeveelheid genomics-gegevens groeit snel van petabytes richting exabytes. Dankzij Google Cloud Platform kunt u de technologieën die worden gebruikt voor Google Search en Maps gebruiken om grote, complexe datasets veilig op te slaan, te verwerken, te doorzoeken en te delen.

Sneller resultaat

Doorzoek in seconden alle genomics-informatie van grote onderzoeksprojecten. Verwerk gelijktijdig zo veel experimenten en genomen als u wilt.

Schaling om met elk project uit de voeten te kunnen

Of u nu met één genoom of een miljoen genomen werkt, met Google Genomics beschikt u over de kracht en flexibiliteit die u nodig heeft om uw werk te kunnen doen.

Open en interoperabel

Google Genomics ondersteunt open industriestandaarden, waaronder de standaarden die zijn ontwikkeld door de Global Alliance for Genomics and Health. U kunt dus altijd uw tools en gegevens delen met uw team, mensen met wie u samenwerkt of de rest van de wetenschappelijke wereld.

Betrouwbare informatiebeveiliging

De infrastructuur van Google biedt betrouwbare informatiebeveiliging die ruimschoots voldoet aan de vereisten van de HIPAA en beschermde gezondheidsinformatie.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners