Nieuws
03 september 2018

Harmke Koning wint Samsung Gear Fit2 Pro tijdens Zorg & ICT 2018

Van 17 tot en met 19 april 2018 presenteerde Computable een Future Lab tijdens vakbeurs Zorg & ICT. Om mensen te activeren om naar dit Computable Future Lab te komen verlootte de vaktitel een Samsung Gear Fit2 Pro onder de gescande bezoekers. Winnaar van deze kekke gadget is Harmke Koning geworden, klinisch informaticus in opleiding bij het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven.

In het Computable Future Lab waren gedurende de drie dagen in totaal veertig innovaties terug te vinden. Deze innovaties waren van zowel zorginstellingen als van tech startups. Het ging dan om zorginstellingen als Argos Zorggroep, Prinses Máxima Centrum en Vilans en startups als Open Healthhub, Sensiks, Tractus3D, U Create en VRmaster. Computable schreef een reportage over zijn eigen Future Lab.

De Gear Fit2 Pro is een geavanceerde fitnessarmband met ingebouwde gps om trainingsrondjes nauwkeurig vast te leggen. Realtime updates en notificaties zijn eenvoudig af te lezen op het curved Super Amoled 1,5 inch touchscreen. De Gear Fit2 Pro heeft ook verbeterde hartslagmonitoring en maakt het makkelijk om sportprestaties bij te houden. Dit kan nu ook tijdens het zwemmen, dankzij Speedo’s trainingsapp Speedo On. Met de fitnessarmband kan er ook muziek geluisterd worden tijdens het sporten, ook offline en zonder smartphone.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners