Nieuws
10 december 2020

Broad Horizon slaat slag met overname Pink Elephant

De Nederlandse ict-groep Broad Horizon heeft Pink Elephant uit Naarden overgenomen. Hiermee versterkt Broad Horizon zijn positie op het gebied van werkplekdienstverlening in Nederland. Pink Elephant blijft onder eigen naam in de markt opereren. Het opleidingenbedrijf van Pink Elephant valt buiten de overname en gaat zelfstandig verder.

Zowel Broad Horizon als Pink Elephant behoren in Nederland tot de grotere spelers op het gebied van moderne werkplekdiensten voor het mkb. Het samengaan van beide organisaties komt tot stand in een periode waarin de markt groeit en vraagt om schaalbaarheid, kwaliteit en innovatie. Daar waar de sterke punten van Broad Horizon liggen op het gebied van beveiliging en data en managed hosting onderscheidt Pink Elephant zich met de inrichting van de moderne werkplek.

'Wat Pink Elephant bijzonder maakt is hun persoonlijke aanpak. Dat zien we zowel terug in de kwaliteit die ze leveren, de wijze waarop zij met klanten omgaan als in hun interne cultuur. Deze persoonlijke aanpak willen wij als Broad Horizon samen met Pink Elephant toe gaan passen op al onze dienstverlening', zegt Johan Taams, directeur van Broad Horizon.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners