Nieuws
13 maart 2020

Zorg & ICT uitgesteld naar medio juni 2020

Vakbeurs Zorg & ICT in Jaarbeurs Utrecht wordt verplaatst van 7,8 en 9 april naar 16, 17 en 18 juni 2020. Beursorganisator Jaarbeurs treft de maatregel in verband met het coronavirus. Dit maakt de organisatie deze ochtend bekend.

De bezorgdheid rond de huidige situatie groeide volgens de organisatoren zowel bij exposanten en  bezoekers als de organisatie. Vanuit zorginstellingen kwamen steeds meer bevestigingen binnen dat medewerkers geen niet-cruciale bijeenkomsten meer mogen bijwonen. Daarbij is het risico te groot dat eventuele besmetting zal leiden tot uitval van zorgprofessionals en overbelasting van lokale zorgsystemen, juist op een moment dat ze hard nodig zijn. Daarnaast heeft de overheid gisteren besloten dat evenementen met meer dan honderd personen tot minimaal 1 april 2020 worden afgelast.

Circa tweehonderd exposanten zouden aanwezig zijn op Infosecurity.be, Data & Cloud Expo 2020. Zij worden vandaag geïnformeerd over het uitstel. Er werden ongeveer tienduizend bezoekers verwacht. De beursorganisatie is in handen van Jaarbeurs, onder meer eigenaar van Computable.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners