Nieuws
13 januari 2020

De uitdaging van smartphones in de zorg

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veel zorgorganisaties zetten smartphones in om een hogere productiviteit en lagere kosten te realiseren. Het gebruik van het verkeerde apparaat heeft echter precies het tegenovergestelde effect. Wilt u meer weten over dit onderwerp, bezoek Hertek tijdens de Zorg & ICT 2020 (7 t/m 9 april) op stand B056
Veel zorgorganisaties zetten smartphones in om een hogere productiviteit en lagere kosten te realiseren. Het gebruik van het verkeerde apparaat heeft echter precies het tegenovergestelde effect. Zijn consumenten-smartphones de juiste keuze voor zorgmedewerkers? De whitepaper 'Smartphones in de zorg' geeft u antwoord op deze vraag.

In de zorg zijn grote aantallen medewerkers werkzaam die mobiel zijn en een mobiel communicatieapparaat gebruiken voor het uitvoeren van hun functie. Consumenten-smartphones zijn hiervoor niet geschikt. Deze whitepaper behandelt belangrijke onderwerpen die elke organisatie zorgvuldig moet beoordelen bij het overwegen van consumentenapparatuur voor de dagelijkse werkzaamheden.

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners