Nieuws
23 oktober 2019

Cert2Connect en Reflectiz kondigen nieuw partnership aan

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De nieuwe samenwerking biedt beide bedrijven nieuwe mogelijkheden om Nederlandse B2C- en B2B- markten te helpen omgaan met de toenemende risico’s die derde partijen op websites veroorzaken.
“Risico’s veroorzaakt door derden zijn niet nieuw, maar de afgelopen paar jaar zien we het aantal supply-chain aanvallen via die weg toenemen”, zegt Reinier Landsman, Director/Co-Founder van Cert2Connect. “De Nederlandse markt, en dan met name de B2C-sectoren die omgaan met gevoelige gebruikersinformatie, zijn meer kwetsbaar en zich meer bewust van dit gevaar geworden. Wij kunnen hen hiermee helpen.”

De meest bekende kwaadwillende speler op dit gebied is de MageCart groep, die verantwoordelijk wordt gehouden voor duizenden beveiligingslekken. Idan Cohen, CEO van Reflectiz en voormalig white-hat hacker: “MageCart is dan misschien de bekendste, maar zeker niet de enige. Er zijn meer groeperingen, naar schatting tientallen, die op dezelfde manier misbruik maken van applicaties van derden. De British Airways-case, in 2018 waarbij privacy data van meer dan 500.000 klanten zijn buitgemaakt, is een klassiek voorbeeld; niet alleen als aanval, maar ook vanwege de juridische gevolgen.”

Reflectiz heeft een nieuwe, innovatieve technologie ontwikkeld, bedoeld om organisaties te helpen het groeiend aantal privacy- en beveiligingsrisico’s, veroorzaakt door componenten van derden op hun websites, aan te kunnen. Reinier Landsman: “Deze benadering maakt betere mitigatie van risico’s mogelijk, en het feit dat onze oplossing niet hoeft te worden geïnstalleerd en/of geïntegreerd, maakt deze nog interessanter voor onze klanten.”

Cert2Connect biedt oplossingen en professionele dienstverlening op het vlak van informatiebeveiliging en risicomanagement, Cyber Security, Cloud Computing en Mobiele platforms. Het bedrijf richt zich op de Nederlandse markt, maar is ook actief in de andere Benelux-landen. Reflectiz is een cyberbeveiligingsbedrijf dat organisaties helpt met management en mitigatie van beveiligings- en privacyrisico’s, veroorzaakt door componenten van derden die geïnstalleerd zijn op hun websites.

Cert2Connect is exposant op InfoSecurity The Netherlands, dé jaarlijkse vakbeurs over IT-Security, datamanagement en Cloud Computing, dat plaatsvindt op 30 en 31 oktober 2019. Reflectiz is als gast van Cert2Connect aanwezig op het event.

Voor meer info:
Reinier Landsman
Director
Cert2Connect B.V.
T: +31 (0)20 8208631
E: info@cert2connect.com
W: www.cert2connect.com
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners