Nieuws
23 oktober 2019

Speciale InfoSecurity Beursaanbieding WhatsUp Gold netwerkmonitor

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Als distributeur namens Progress/Ipswitch biedt SCOS Software een aantrekkelijke korting voor de nieuwste versie van het MKB-pakket voor WhatsUp Gold - meer dan 50% korting op de oorspronkelijke prijs! Deze aanbieding is geldig tijdens de InfoSecurity 2019. Het WhatsUp Gold MKB-pakket is beschikbaar voor 100 en 300 devices.
WhatsUp Gold biedt krachtige monitoring van netwerkapparaten, servers en applicaties - op locatie en in de cloud. Speciale kenmerken van de oplossing zijn onder meer snelle netwerkdetectie en interactieve kaarten, voorkomen van overbodige alerts en eenvoudige schaalbaarheid naarmate de behoeften van bedrijven toenemen.
De nieuwste release van Ipswitch WhatsUp Gold biedt extra mogelijkheden in netwerkmapping en -detectie, vCenter-ondersteuning en een nieuwe REST API, waardoor WhatsUp Gold direct kan worden geïntegreerd met bestaande systemen.
Profiteer nu van deze geweldige mogelijkheid en bezoek SCOS Software: Standnummer A041. U kunt zich hier gratis registreren: http://registratie.infosecurity.nl/SCOSWIRESHARK

Tevens zullen er medewerkers van Progress/Ipswitch op de stand van SCOS aanwezig zijn.
Meer informatie:
www.scos.nl
info@scos.nl

InfoSecurity
Jaarbeurs Utrecht
Standnummer A041
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners