Nieuws
17 oktober 2019

DOQEX TEKENT DISTRIBUTIE PARTNERSHIP MET MORETEQ BV.

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Oktober 2019 - DOQEX UK en MoreTeq BV zijn een overeenkomst aangegaan voor de distributie van DOQEX, het platform voor veilige e-mail en gegevensuitwisseling. MoreTeq BV zal lokale vertegenwoordiging bieden voor verkoop, technische ondersteuning en Services ter ondersteuning van de groei van het DOQEX resellers kanaal in Nederland.
DOQEX, beveiligde e-mail en gegevensuitwisseling

DOQEX biedt private data portals en SecureMail gateways die veilig, configureerbaar en zeer gemakkelijk te gebruiken zijn. Met DOQEX kunnen bedrijven en organisaties onder meer uit de publieke sector elektronische gegevens op een veilige en GDPR-conforme manier verzamelen en delen. Een DOQEX-platform is ideaal voor juridische contracten, financiële, medische en belasting dossiers, Payroll, productontwerpen, onderzoeksresultaten, broncodes, licentiecodes, wachtwoorden en nog veel meer. Met andere woorden, alle elektronische communcatie dat van waarde is binnen elke organisatie.

In vergelijking met alternatieve oplossingen is de DOQEX oplossing gebouwd met beveiligings-en audit behoeften in de kern. Grootschalige markt diensten als Dropbox, Google Drive, WeTransfer, Microsoft OneDrive of Citrix bieden geen controle en garantie wat een privaat-DOQEX-service wel te bieden heeft. DOQEX lost het ‘data Residency’ probleem op door managed hosting-opties in heel Europa in te zetten, ongeacht of deze ingezet worden door partners of binnen de eigen omgeving van een klant.

Het DOQEX platform was een van de eersten die volledig in overeenstemming was met de GDPR wet. DOQEX maakt gebruik van een unieke methodologie om ervoor te zorgen dat gegevens die ontvangen worden, veilig worden behandeld, afgeleverd en vernietigd. Met volledige integriteit en volledige audittrail van elke actie. In combinatie met lokale hosting en de optie om de oplossing te leveren als een Managed Service, zorgt dit voor een volledige compatibiliteit met de huidige behoeften van elke IT afdeling.

Allard van Gelderen, Directeur van MoreTeq BV over DOQEX:
"We hebben samengewerkt met beveiligingsleveranciers en IT-integrators en we begrijpen hoe complex data en communicatie kunnen zijn. We zien een enorm potentieel voor het DOQEX-platform, omdat de oplossing voldoet aan wat er tegenwoordig door IT-managers wordt gevraagd; eenvoud, beheersbaarheid en betrouwbaarheid. Alternatieve oplossingen bieden geen uitgebreide ‘branding’ en management flexibiliteit zoals DOQEX dat doet. We kijken ernaar uit om organisaties te helpen met de uidagingen die DOQEX in het UK al geruime tijd het hoofd biedt. Met DOQEX kunnen wij voldoen aan de beveiligingsbehoeften van Nederlandse organisaties."

Europese ambities van DOQEX
Nick case, directeur van DOQEX, heeft MoreTeq gekozen om de Nederlandse markt te helpen opbouwen. De UK based Security leverancier is momenteel zeer succesvol op de Britse markt en ziet een groot potentieel voor het uitbreiden van de Nederlandse markt.
"Ik ben verheugd om met MoreTeq te werken, zodat zij ons kunnen helpen met de belangrijke taak om de voordelen van de DOQEX oplossing naar organisaties in Nederland te brengen. De verkoop en technische expertise van MoreTeq binnen de IT Security markt zal cruciaal voor ons zijn om ons kanaal van vertrouwde partners op te bouwen. We werken met een professioneel en deskundig team en kijk ernaar uit om voort te bouwen op het succes en de uitstekende relaties die we al hebben opgebouwd. Met DOQEX helpen wij de Nederlandse organisaties veilig en productief te werken. "

Bezoek DOQEX met MoreTeq op de InfoSecurity op 30 en 31 oktober in Utrecht. Wij zijn te vinden op stand B099.

About MoreTeq
MoreTeq BV, Distributeur van IT Security en Services met een persoonlijke aanpak en een informatief en duidelijk online platform. Ook buiten kantoortijden bereikbaar en meedenkend in oplossingen en mogelijkheden. En voor zover mogelijk alles in de Nederlandse taal. Duidelijk en helder, MoreTeq BV.

Over DOQEX
Wanneer je nadenkt over veiligheid, kun je het zwakste element-gebruikers niet negeren! DOQEX heeft meer dan 20 jaar ervaring in professionele beveiligingstests, dus we begrijpen de tekortkomingen van gebruikers, systeemexploitanten en de Social engineering-technieken die tegen ons worden gebruikt. De unieke methodologie van DOQEX® is ontworpen om gebruikers te beschermen tegen veelvoorkomende fouten.

DOQEX werd opgericht in 2013. Opererend vanuit York in het VK zijn ze actief in industriesegmenten zoals overheid, gezondheidszorg, onderwijs en Financiën. Onder hun CLIENTS bevinden zich belang rijke organisaties zoals Hitachi Capital, de City of York Government, BENENDEN Healthcare en het UK National stem Centre.

Media-contactpersonen

MoreTeq BV
Allard van Gelderen
Tel +31 (0)850602408
e-mail: info@moreteq.com

DOQEX
Nick Case
Tel: + 441904500255
e-mail: Press@doqex.com
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners