Nieuws
27 mei 2019

Ictivity verzorgt cloudwerkplek Sint Maartenskliniek

It-dienstverlener Ictivity levert de online-werkplekoplossing Omnia aan de Sint Maartenskliniek, een gespecialiseerd ziekenhuis in houding en beweging gevestigd in Nijmegen. Het bedrijf moderniseert ook de onderliggende it-infrastructuur en de migratie naar de cloud. Daarnaast verzorgt Ictivity het technisch beheer. Alle 1.700 medewerkers gaan gebruikmaken van de online-werkplekoplossing.

De Omnia Workspace voorziet in een veilige, online-werkplek waar de gebruiker alleen een internet-browser nodig heeft. De werkplek vraagt volgens de leverancier vooraf geen grote investeringen en is flexibel op en af te schalen.

Casper Hesp, manager ict bij de Sint Maartenskliniek: ‘Wij vinden flexibiliteit en de user experience van de online-werkplek belangrijk. Dat heeft meegespeeld in onze keuze om de ontwikkeling en het beheer van de technische infrastructuur uit te besteden aan Ictivity. We gaan de werkplek gefaseerd uitrollen: in de zomer van 2019 zullen de eerste gebruikers naar het nieuwe platform worden gemigreerd. Een harde eis is dat nog voor het in gebruik nemen van onze nieuwbouw – vanaf augustus 2019 – medewerkers die op deze locatie gaan werken, bekend zijn met de nieuwe werkplek. In de maanden daarna volgen de overige medewerkers.’

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners