Nieuws
25 februari 2019

Qurentis Software introduceert ECD ‘Carefriend’ op de Zorg & ICT

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Van 12 tot en met 14 maart 2019 staat Qurentis, leverancier van softwareoplossingen voor de Healthcare, op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier introduceert zij een eerste conceptmodel van de nieuwe, innovatieve applicatie genaamd: ‘Carefriend’.
Carefriend zet de nieuwe standaard als het gaat om zorgregistratie
Eenvoud en gebruikersgemak, uw eigen identiteit hanteren, geen last van financiële componenten, de cliënt centraal stellen en uw registratieproces lean maken; allemaal zaken waarmee Carefriend de nieuwe standaard zet. De webapplicatie is gebaseerd op het toepassen van Careblocks, een technologie die het mogelijk maakt om uw eigen systeem te creëren. Het systeem sluit perfect aan op uw organisatie, is zeer flexibel, en zorgt ervoor dat uw processen écht lean worden. Een slimme interface zorgt voor snelle en eenvoudige navigatie, zonder het verlies van informatie en inzicht. De registratie van zorg en het boeken van uren gaat veel sneller door het toepassen van Ready for Input (RfI). Met andere woorden: het systeem vraagt direct, op de juiste plaats, om input. Dit allemaal om invoertijd te besparen. Een slimme koppeling zorgt voor de communicatie met o.a. het Collabris koppelvlak, een technologie die zorgt voor de omzetting van registratie naar declaratie.

Declareren en kwaliteit managen
Naast de introductie van Carefriend zal Qurentis ook haar uitgebreide declaratiesysteem Collabris en het complete kwaliteitsmanagementsysteem Qarebase onder de aandacht brengen op de Zorg & ICT beurs. Qurentis heeft als missie met haar slimme software de administratieve last van zorgprofessionals tot een minimum te beperken. Mike van Loon (directielid Qurentis): ‘'Met onze software zorgen we ervoor dat directie, management én zorgprofessionals écht ontlast worden met betrekking tot hun administratieve en verslagleggende taken.’'

Naar verwachting is een eerste versie van Carefriend en het innoverende concept eind 2019 leverbaar. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de websites www.carefriend.nl en www.qurentis.nl.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners