Nieuws
10 januari 2019

Henry Schein Medical presenteert service- en productaanbod

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Henry Schein B.V., de Nederlandse dochteronderneming van Henry Schein, Inc, is al meer dan 20 jaar een belangrijke partner voor tandheelkundige en medische professionals in de Nederlandse markt. Henry Schein B.V. levert meer dan 50.000 verschillende producten. Daarnaast biedt zij een breed scala aan diensten waaronder financiële producten en technisch onderhoud of reparatie van grote en kleine apparatuur. Henry Schein B.V. heeft meer dan 200 medewerkers in Nederland en is gevestigd in Almere en Emmen.
Henry Schein B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Henry Schein, Inc., wereldwijd de grootste leverancier van gezondheidszorgproducten en diensten aan medische, tandheelkundige en veterinaire praktijken. Op 12 tot 14 maart 2019 participeert de divisie Henry Schein Medical als sponsor en exposant op Zorgtotaal 2019 in de Jaarbeurs Utrecht.

Op één van de Jaarbeurs promopoints presenteert Henry Schein Medical zijn omvangrijke hoogwaardige service- en productaanbod aan de aanwezige zorgprofessionals. Geïnteresseerde bezoekers vinden op stand A115 in hal 9 een rijke mix van exclusieve producten en artikelen van het Henry Schein huismerk. Bovendien is een team van Henry Schein specialisten ter plaatse aanwezig om uitgebreid advies en individuele maatoplossingen aan klanten te leveren.

“Henry Schein is vastbesloten om met innovatieve producten en diensten haar klanten te ondersteunen om efficiënter te kunnen functioneren zodat de zorgprofessionals zich erop kunnen concentreren het hoogste niveau van patiëntenzorg te bieden. Dankzij Zorgtotaal hebben we een extra mogelijkheid om onze klanten maar vooral de overige zorgverleners over onze uitgebreide assortiment en onze service diensten te informeren,” aldus Alain Nijsing, General Manager van Henry Schein Medical in Nederland.

Als full-service provider biedt Henry Schein Medical haar klanten; medische praktijken van alle disciplines, ziekenhuizen, medische centra, faciliteiten voor revalidatie, geriatrie en sinds 2018 ook vroedvrouwen en verloskundigen, niet alleen een ruim assortiment op het gebied van consumptiegoederen, apparatuur en medische technologie, maar ook technische service en een breed scala aan extra diensten. Henry Schein Medical hecht veel belang aan persoonlijke en professionele ondersteuning door ervaren consultants in het veld en in de klantenservice. Klanten waarderen de betrouwbaarheid, kennis en het brede diensten- en productenpakket van het bedrijf.

Zorgtotaal staat voor drie inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg. Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners