Nieuws
12 januari 2019

Met de handen in het haar? Of liever de handen aan het bed?

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Planado is opgericht om de vraag naar personeel snel en kostenefficiënt te realiseren. Dit kan zowel eenmalig, of tijdelijk zijn . Planado ondersteunt uw primaire proces bij een plotselinge uitval van personeel of behoefte aan extra personeel nu en in de toekomst.
Planado is een start-up die tot doel heeft om buiten de gebaande paden vraag en aanbod van personeel binnen de zorg en welzijn te matchen. Of het nu om de inrichting van uw interne flexibele schil gaat of het inroepen van externe medewerkers, in beiden gevallen wilt u dit op de meest efficiëntste manier realiseren. Planado is op zoek naar partners die ook op dit gebied willen innoveren. Planado biedt een webapplicatie die beschikbaar gesteld kan worden aan het primair proces zodat daar waar de bezettingsproblemen optreden ook meteen gehandeld kan worden. Dus zonder te hoeven wachten op derden of het plegen van diverse telefoontjes.

Alleen tijdens de beurs krijgen de eerste 2 organisaties een half jaar lang gratis gebruik van de webapplicatie om deze te ervaren. Planado ondersteund deze organisaties ook kosteloos bij de inrichting.
Samen met deze partners wil Planado de applicatie op maat doorontwikkelen. Kies dus voor handen aan het bed in plaats van handen in het haar.

Wilt u meer weten? Bezoek dan de stand van Planado of neem contact met ons op.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners