Nieuws
05 december 2018

Meddex-maker Myownfile maakt doorstart via Enovation

Zorgautomatiseerder Myownfile, de maker van onder meer de data-uitwisselingssoftware Meddex, maakt een doorstart. Dat doet het onder de vlag van Enovation. Dat bedrijf uit Capelle aan den IJssel levert communicatieoplossingen in de Nederlandse zorgmarkt. Via deze doorstart claimen de bedrijven dat de dienstverlening gewaarborgd blijft.

Myownfile werd op 19 november dit jaar failliet verklaard door de rechtbank in Utrecht. Het bedrijf levert twee producten, te weten Meddex en Medischegegevens.nl. Via Meddex kunnen zo’n twintig tot vijfentwintig ziekenhuizen patiëntdata uitwisselen. De website Medischegegevens.nl biedt patiënten van het Haaglanden Medisch Centrum (HCM) inzage in hun patiëntendossier.

Computable sprak de curator over het operationeel blijven van deze diensten. Hij vertelde dat de diensten nog in ieder geval tot 14 december 2018 bereikbaar blijven voor de aangesloten instellingen en de HCM-patiënten. Hiervoor had hij afspraken gemaakt met het hostingbedrijf. Het was zijn doelstelling om de producten over te dragen via een doorstart.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners