Nieuws
06 november 2018

Datalogic Truckterminal RHINO II

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De geheel vernieuwde Rhino II is de Truckterminal van Datalogic, ontwikkeld met alle kennis die ze in de loop van de jaren hebben opgedaan.

Voor een gebruiker is het van belang om een goed af te lezen en bedienbaar scherm te hebben, welke zo min mogelijk plaats in de cabine in neemt. Daarnaast moet hij dat zo lang mogelijk en zonder haperingen blijven doen. Voor het aflees- en bedieningsgemak is bij de ontwikkeling van de Rhino II gekozen voor een 10” of 12” Touchscreen met een compacte behuizing. Het 3mm dikke capacitieve scherm is anti-spiegelend en heeft glove-support. Voor de coldstore toepassingen (-30ᴼC) is er een versie met resistive touchscreen welke reageert op druk, zodat hij ook met dikkere handschoenen te bedienen is. De coldstore variant is ook voorzien van interen verwarming.
Om de terminal zo lang mogelijk te laten functioneren zonder storingen is de Rhino II ontworpen met IP65/67 dichtheid en schokbestendig volgens Class 5M3 at EN 60721-3-5: 199. Draadloze verbindingen worden via BT, ethernet of WLAN mogelijk gemaakt en er is een keuze uit interne of externe dakantenne.

De Rhino II biedt u:
* Scherm formaat: 10” and 12”
* Scherm Type: Capacitive en Resistive (voor Coldstore applicaties)
* Operating Systems: Windows Embedded Compact 7 (WEC7), Windows Embedded Standard 7, Windows 10 IoT Enterprise en Android™ 6 (Q2/3 2018)
* Voedingspanning: 12 VDC, 24-48 VDC, 110/230 VAC beschikbaar
* Backup Batterij Optie: tot 30 minutes wanneer externe voedingspanning uitvalt
* Accessoires: Montage hulpmiddelen, externe keyboards en scanners beschikbaar
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners