Nieuws
08 juni 2018

Noordhoff koopt e-learningspecialist L&M Software

Noordhoff Health, de zorgtak van Noordhoff Uitgevers, neemt L&M Software uit Maassluis over. Dat is een leverancier van opleidingsmanagementsystemen, waaronder het leerplatform Learnlinq. Via de overname wil Noordhoff zijn aanbod voor e-learning in de zorgsector uitbreiden en de organische groei versnellen.

L&M Software is opgericht in 1993 en ontwikkelt software op het gebied van cursusadministratie, opleidingsmanagement en e-learning. Het bedrijf helpt gebruikers bij het digitaliseren en optimaliseren van hun opleidingsprocessen. Eén van de producten is Learnlinq, een zogeheten learning management system (lms).

Noordhoff Health ontwikkelt leeroplossingen voor studenten en professionals in de zorg, waarbij het continu ontwikkelen en bijhouden van hun kennis en vaardigheden centraal staat. Via de overname van L&M Software wil het zijn leer- en ervarings-platform (learning experience platform) (door)ontwikkelen. Dat is een modulair opgebouwd platform waarin content, techniek en systeemintegratie gezamenlijk worden aangeboden.

Via de overname van Learnlinq kan Noordhoff dat leer- en ervaringsplatform verder ontwikkelen, vertelt Robert Gorter, directeur van Noordhoff Health. ‘Wij willen een full-service oplossing bieden om leermogelijkheden aan (zorg)organisaties te leveren. De oplossingen van L&M en Noordhoff Health gecombineerd zorgt voor een mooie, toekomstbestendige roadmap waarmee we verder toewerken naar het integreren van werken en leren.’

Noordhoff Health is een onderdeel van Noordhoff Uitgevers. De oplossingen worden in samenwerking met partners, klanten en zorgprofessionals ontwikkeld.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners