Nieuws
01 september 2015

Een nieuw ecosysteem voor patient gedreven innovatie

Lucien Engelen en Jeroen Tas gaan tijdens eHealth Convention 2015 in op de mogelijkheden die e-health en data analytics bieden en het veranderproces dat nodig is om deze optimaal te kunnen benutten.

Lucien Engelen en Jeroen Tas gaan tijdens eHealth Convention 2015 (door Accreditatie Bureau Algemene Nascholing ABAN voor 5 punten geaccrediteerd) in op de mogelijkheden die e-health en data analytics bieden en het veranderproces dat nodig is om deze optimaal te kunnen benutten. Vanuit een co-creatie partnership werken hun organisaties nauw samen om de digitalisering van de zorg om te zetten naar zinvolle innovaties voor de patiënt en zijn zorgverleners. Engelen en Tas zien een toekomst waarin patiënten met een chronische aandoening met behulp van een digitaal data-gedreven social en klinisch netwerk verbonden zijn met, en ondersteuning krijgen van, een ieder die actief is betrokken in hun zorgproces. Innovatie, standaardisatie, klinische validatie en het opleiden van de zorgverleners van de toekomst spelen sleutelrollen voor het succesvol opschalen van de mogelijkheden die e-health en data analytics ons bieden.

e-Health Convention is innovation in cure, care & technology. Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency? Een interactieve congresdag met in totaal zo’n 25 sessies van interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo’s van innovaties. e-Health Convention is bestemd voor een brede groep zorgprofessionals, waaronder artsen en specialisten, bestuurders en management (academische) ziekenhuizen en andere zorginstellingen, zorgverzekeraars, GGZ, online professionals van zorgaanbieders, beleidsmakers, VVT en farmaceuten.

Een andere topsrpeker tijdens eHealth Convention 2015 is Raoul Zaal, ex Friesland Campina, Essent en Booking.com. Sinds 1 maart 2015 werkt Raoul als CMO bij FocusCura en overziet hij alle marketing en product development activiteiten van het bedrijf. Hij zet zijn digitale ervaringen in ter ontwikkeling van de allerbeste, wereldwijd schaalbare applicaties bij het innovatieve FocusCura dat diensten ontwikkelt waarmee ouderen en chronisch zieken zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven. Tijdens eHealth Convention vertelt hij hoe de inzet van data kan leiden tot een betere of goedkopere patient journey. Hoe gebruikt men de applicaties eigenlijk? Insight based and data-driven ontwikkelen is in de zorg nog zeldzaam, maar in andere sectoren zoals de reisbranche en financiële dienstverlening al jaren een gewoonte.

Erbij zijn

Blijf up to date! eHealth Convention 2015 brengt je alles over nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van e-health. Je bent in 1 dag volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Via Marqitzorg.nl profiteer je van € 50,- korting op een ‘regular ticket’.

Meer informatie

Meer informatie over de sprekers, het programma en registreren.

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

ICT vacatures in de zorg
 
Hoofdmediapartner
Mediapartners