Zorg & ICT eventplatform

KOM IN CONTACT MET BEZOEKERS

Het eventplatform is de uitgelezen mogelijkheid om in contact te blijven met bezoekers. Voor, tijdens en na afloop van Zorg & ICT. Als exposant heb je automatisch toegang tot het eventplatform.

Meer leads met de event app

Als deelnemer aan Zorg & ICT profiteer je van het eventplatform. Je vindt er potentiële klanten op basis van je bedrijfsprofiel. Je kunt hen in één opslag laten zien welke oplossingen je biedt. Daarmee haal je meer rendement uit je deelname.

Lead Generation

  • Vind nieuwe leads bij de voorgestelde connecties
  • Zoek zelf naar interessante matches
  • Plan afspraken met veelbelovende prospects
  • Importeer ze in je eigen CRM-systeem

Brand Awareness

  • Promoot jouw bedrijf uitgebreid in de app
  • Maak jezelf zichtbaar
  • Overtuig online bezoekers met video’s en whitepapers van jouw expertise

Verleng op deze manier bovendien jouw beursperiode. Je genereert vooraf, tijdens én tot twee weken na afloop van het event nieuwe leads.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze Sales & Accountmanagers.

Veelgestelde vragen

Nadat jouw deelname is bevestigd word je door ons toegevoegd aan de event app.  Zodra die live is voor exposanten ontvang je een e-mail om jouw (bedrijfs)profiel te activeren en compleet te maken. Je kunt vervolgens hier inloggen.

Jouw collega’s kunnen zichzelf registreren voor het event via het registratieformulier op de event website. In het formulier kiezen zij dan voor de optie zich te registreren als exposant. Na het afronden van de registratie en zodra de event app live is voor exposanten, ontvangen ze automatisch een e-mail om het profiel te activeren.

Zodra jouw collega’s de registratie hebben afgerond kun je ze toevoegen aan het team in de event app. Dit vind je rechtsboven als je op je initialen klikt. Vervolgens klik je op ”uw team” en kies je voor ”Lid toevoegen”. Je voegt hier het mailadres van je collega’s toe.

Je kunt jouw bedrijfsprofiel beheren in de event app.  Dit vind je rechtsboven in het platform door op je initialen te klikken. Hier kun je het bedrijfsprofiel vullen met onder andere algemene informatie, afbeeldingen & video’s en producten.

Ja, het is mogelijk om 1:1 meetings te plannen via de event app. Vanaf de homepagina of de menubalk kun je navigeren naar Bezoekers en Sprekers.

Als je tijdvakken ziet verschijnen op de profielen, betekent dit dat het voor jou mogelijk is om vergaderingen met hen te boeken. Slots verdwijnen zodra ze zijn geboekt. Je kunt je beschikbaarheid voor vergaderingen zelf beheren door naar het tabblad Mijn vergaderingen in Mijn evenement te gaan. Als je de hele dag of op specifieke tijden niet beschikbaar bent, dan worden deze slots verwijderd uit jouw profiel en onzichtbaar voor anderen.

Download de app in de App Store of Google Play Store.

Instructievideo’s

Om je op weg te helpen vind je hieronder een aantal korte instructievideo’s met uitleg over het systeem, hoe je profielen aanmaakt en hoe je de event app inzet om leads te genereren.

Het systeem
Profielen
Leads