Bied jij relevante ICT-oplossingen voor de zorgsector?

14 t/m 16 juni 2022  

De eerstvolgende live editie van vakbeurs Zorg & ICT vindt  plaats op 14, 15 en 16 juni 2022 in Jaarbeurs, als onderdeel van de Dutch Health Week.

Zorg & ICT: dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij duizenden professionals werkzaam in de zorg, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Sfeerimpressie Zorg & ICT 2021

Ontmoet professionals binnen de zorg

Op Zorg & ICT laten jaarlijks duizenden professionals uit vele verschillende zorgsectoren zich informeren en inspireren over de nieuwste ICT-oplossingen en technologieën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg . De vakbeurs vindt op 14, 15 en 16 juni 2022 plaats in Jaarbeurs en is dé plek om met jouw specifieke doelgroep in contact te komen, zowel face-to-face als online.

Bekijk beursconcept

Zorg & ICT 2022

De eerstvolgende editie van Zorg & ICT van 14 t/m 16 juni 2022 vindt in hybride vorm plaats. Dat betekent drie dagen lang een mix van een live vakbeurs in Jaarbeurs én online netwerken.

Om kennis te vergaren, te netwerken en innovaties te spotten nodigen we bezoekers uit naar Jaarbeurs te komen. Daarnaast bieden we hen de mogelijkheid om Zorg & ICT digitaal te beleven; voor aanvang én na afloop van het event kunnen bezoekers virtueel 1-op-1 netwerken met exposanten en vakgenoten via ons nieuwe online matchmaking platform. Op dit online platform plaatsen wij bovendien na afloop van Zorg & ICT alle sessies die zijn gehouden in de Dutch Health Hub Keynote Arena, zodat men die nog eens rustig kan terugkijken.
Kortom: live interactie op de beursvloer én online netwerken en sessies (terug)kijken.

Is deelnemen aan Zorg & ICT interessant voor jou?

Deelnamemogelijkheden

Zet jouw IT-producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden professionals werkzaam in verschillende branches in de zorg. Van all-in standbouwpakketten verzorgt door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten; deelnemen aan Zorg & ICT kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijheden

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.

Mediapartners Zorg & ICT