Bied jij relevante ICT-oplossingen voor de zorgsector?

2 t/m 4 november 2021 | Vakevent Zorg & ICT

Wat kijken we er naar uit! De eestvolgende editie van Zorg & ICT vindt van 2 t/m 4 november 2021 LIVE plaats in Jaarbeurs.

Zorg & ICT is dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij duizenden professionals werkzaam in de zorg, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Je vindt hier alle informatie voor een optimale deelname.

Hybride editie Zorg & ICT

Primeur: de eerstvolgende editie van Zorg & ICT vindt in hybride vorm plaats. Dat betekent drie dagen lang een ideale mix van een live én online vakevent.

Bezoekers worden uitgenodigd naar Jaarbeurs te komen om exposanten en vakgenoten persoonlijk te ontmoeten en inspirerende presentatiesessies bij te wonen. Daarnaast krijgen zij de mogelijkheid om een aantal interessante webinars op afstand te volgen.

Is deelnemen aan Zorg & ICT interessant voor jou?

Inspirerende sfeerimpressie

Tijdens Zorg & ICT in 2019 stond drie dagen lang alles in het teken van digitale transformatie in de zorgsector. Toekomstvisies werden gedeeld en er werd volop kennis en inspiratie opgedaan. De aanwezige partners toonden slimme ICT-oplossingen en gaven bezoekers demonstraties. Uiteraard was er ook ruim de tijd om te netwerken.

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.

Platina Sponsors Dutch Health Week

Hoofdmediapartner Zorg & ICT