Bied jij relevante ICT-oplossingen voor de zorgsector?

18 t/m 21 mei 2021 | Dutch Health Week

Neem deel aan Dutch Health Week, het grootste online event in de zorgsector, waar Zorg & ICT onderdeel van uitmaakt. Kom tijdens het event in contact met jouw specifieke doelgroep en zet innovaties in de spotlights.

Nieuw: Dutch Health Week

Jaarbeurs lanceert van 18 t/m 21 mei 2021 de Dutch Health Week, het grootste online evenement in de zorgsector.

Tijdens deze week komt vakbeurs Zorg & ICT virtueel samen met de andere zorgtitels van Jaarbeurs; Zorgtotaal en Support. Daarnaast wordt samengewerkt met externe, relevante partners zoals de Vrije Universiteit Amsterdam, Open Universiteit en Prix Galiën. Het thema van de week is Let’s improve health together.

Nog meer dan voorgaande jaren staat kennisoverdracht centraal en voorziet Zorg & ICT in de ICT-informatiebehoefte van de zorgsector. Tijdens het online event is er volop interactie mogelijk en brengen we deelnemers en partners via een online matchmaking platform in contact met hun doelgroep en beslissers uit de zorgsector.

Hybride editie Zorg & ICT

De eerstvolgende hybride editie van Zorg & ICT, waarbij zowel ‘live’ ontmoetingen en een ‘live’ seminarprogramma in Jaarbeurs geboden worden als een online programma dat op afstand te volgen is, wordt verschoven naar een latere datum.

Afhankelijk van de situatie rondom de coronapandemie wordt Zorg & ICT in het vierde  kwartaal van 2021 óf het voorjaar van 2022 georganiseerd. De exacte data zijn uiterlijk in juni a.s. bekend.

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het online event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.

Platina Sponsors