Bied jij relevante ICT-oplossingen voor de zorgsector?

13 t/m 15 juni 2023

De eerstvolgende editie van vakbeurs Zorg & ICT vindt  plaats op 13, 14 en 15 juni 2023 in Jaarbeurs, als onderdeel van Dutch Health Week.

Zorg & ICT: dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij duizenden professionals werkzaam in de zorg, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Zorg & ICT 2023

Zorg & ICT op 13, 14 en 15 juni is een mix van een live vakbeurs in Jaarbeurs en de mogelijkheid tot online netwerken.

Om kennis te vergaren, te netwerken en innovaties te spotten nodigen we bezoekers uit  uit naar Jaarbeurs te komen. Daarnaast bieden we hen de mogelijkheid om Zorg & ICT digitaal te beleven. Voor aanvang én na afloop van het event kunnen zij virtueel 1-op-1 netwerken met exposanten en vakgenoten via ons nieuwe online matchmaking platform.

Kortom: live interactie op de beursvloer én online netwerken.

Terugblik op de Dutch Health Week 2022

Ontmoet professionals binnen de zorg

Op Zorg & ICT laten jaarlijks duizenden professionals uit veel verschillende zorgsectoren zich informeren en inspireren over de nieuwste ICT-oplossingen en technologieën die bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige zorg . De vakbeurs vindt op 13, 14 en 15 juni 2023 plaats in Jaarbeurs en is dé plek om met jouw specifieke doelgroep in contact te komen, zowel face-to-face als online.

Bekijk beursconcept

Deelnamemogelijkheden

Zet jouw IT-producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden professionals werkzaam in verschillende branches in de zorg. Van all-in standbouwpakketten verzorgt door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten. Deelnemen aan Zorg & ICT kan met ieder budget.

Bekijk de mogelijkheden

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op. Wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.

Mediapartners Zorg & ICT

Partnerevents Dutch Health Week