Bied jij relevante ICT-oplossingen voor de zorgsector?

2 t/m 4 november 2021 | Vakevent Zorg & ICT

Wat kijken we uit naar deze eestvolgende editie met LIVE ontmoetingen in Jaarbeurs!

Zorg & ICT is dé plek om jouw organisatie, bedrijf en innovaties onder de aandacht te brengen bij duizenden professionals werkzaam in de zorg, relaties te beheren en waardevolle leads te genereren.

Hybride editie Zorg & ICT

De eerstvolgende editie van Zorg & ICT van 2 t/m 4 november 2021 vindt in hybride vorm plaats. Dat betekent drie dagen lang een mix van een live vakbeurs in Jaarbeurs én online netwerken.

Bezoekers worden uitgenodigd naar Jaarbeurs te komen om exposanten en vakgenoten persoonlijk te ontmoeten en inspirerende presentatiesessies bij te wonen. Daarnaast brengen we hen via ons nieuwe, online platform in contact met jou als leverancier of partner van Zorg & ICT.
Kortom: live interactie op de beursvloer én online netwerken.

Is deelnemen aan Zorg & ICT interessant voor jou?

Sfeerimpressie Zorg & ICT 2019

Ontmoet professionals binnen de zorg

Op Zorg & ICT laten jaarlijks duizenden professionals uit vele verschillende zorgsectoren zich informeren en inspireren over de nieuwste ICT-oplossingen en technologieën. De vakbeurs is dé plek om met jouw specifieke doelgroep in contact te komen, zowel face-to-face als online.

Bekijk beursconcept

Deelnamemogelijkheden

Zet jouw IT-producten, diensten of organisatie op de kaart bij duizenden professionals werkzaam in verschillende branches in de zorg. Van all-in standbouwpakketten verzorgt door Jaarbeurs, eigen standbouw tot nieuwe digitale matchmaking tools en marketingpakketten; deelnemen aan Zorg & ICT kan met ieder budget.

Wij staan voor je klaar!

Een succesvolle deelname aan het event valt of staat met het formuleren van heldere  doelstellingen en de juiste voorbereiding. Ligt de focus op het krijgen van nieuwe leads? Is relatiebeheer juist belangrijk voor jouw organisatie of gaat het vooral om naamsbekendheid, kennisoverdracht en/of het presenteren van jouw innovatie(s)?

Neem contact met ons op, wij denken graag mee hoe je jouw marketingdoelstellingen optimaal realiseert.

Let op
Let op malafide firma's die beweren bezoekerslijsten van beurzen en/of evenementen van Jaarbeurs te koop hebben.

Mediapartners Zorg & ICT