Axians
Stand: 01.B062
U zorgt voor uw patiënten en cliënten, wij zorgen voor ICT!
Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat u de juiste zorg kunt leveren aan uw patiënten en cliënten. Daarom zijn we er als Axians zijnde om u oplossingen te bieden, zodat u meer tijd kunt besteden aan uw core businnes: Zorg!

Sparringpartner
We zijn een netwerkorganisatie, wat wil zeggen dat we snel kunnen opschakelen als dat nodig is, maar geen last hebben van onnodige ballast. Onze verschillende onderdelen beschikken over tal van zorgadviseurs en oplossingen. Hierdoor zijn we niet enkel een ICT-leverancier, maar kunnen we ook daadwerkelijk als sparringpartner in de zorg fungeren als het gaat om uw volledige ICT-landschap.

Nieuwsgierig wat we voor uw kunnen doen?! Kom dan op 12 t/m 14 maart langs op onze stand!

Contact

Eemsgolaan 17
9727 DW
Groningen Nederland
+31 50 5975500
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Vidaví is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform, waardoor synergie ontstaat door de bewezen technologie van Microsoft en de branchekennis van Axians. Op basis van jarenlange ervaring hebben we deze krachtige ERP-oplossing verrijkt met specialistische functionaliteit om uw processen optimaal te faciliteren.

In control met uw declaratie- en debiteurenbeheer!
De praktijk heeft uitgewezen dat uitbesteding door zorginstellingen van declaratie- en debiteurenbeheer aan het Shared Service Center van Axians voor een verbeterd ‘in control zijn’ zorgt. Uw core business is de zorg, onze core business is zorgen dat u uw geld krijgt.

Dé verzuimapplicatie voor uw organisatie
Binnen uw organisatie zijn uw medewerkers toch ook uw grootste goed? Cijfers tonen aan dat ziekteverzuim en gezondheid een veelbesproken onderwerp is, dat direct invloed heeft op de cijfers van uw organisatie. Daarom is een efficiënt verzuimbeleid van groot belang. Met Humannet Verzuim van Axians krijgt u inzicht in deze cijfers en helpen wij u om verzuim terug te dringen. Kortom, een win-winsituatie.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners