Ascom (Nederland) B.V.
Stand: 01.C052

Ascom is een internationale aanbieder van ICT- en workflowoplossingen voor Care, Cure en Enterprise. Onze visie is dat de beste beslissingen genomen kunnen worden als kritische informatie – altijd en overal – beschikbaar is. De juiste informatie maakt onze wereld namelijk persoonlijker, veiliger én efficiënter.

We zijn gewend om ons aan strikte voorschriften en hoge eisen te houden, zoals die gelden in de gezondheidszorg, zware industrie en petrochemie. Dit betekent dat we ook in de meest uitdagende omstandigheden een optimale oplossing kunnen bieden.

Ascom is met name gespecialiseerd in totaaloplossingen voor draadloze communicatie, verpleegoproep, slimme sensoren, toegangscontrole, branddetectie en ontruiming. Door middel van eigen software- en productontwikkeling, samenwerking met partners en het gebruik van zeer open platformen, kunnen we complete integrale oplossingen aanbieden.   

We adviseren, implementeren en begeleiden elke klant transparant en met focus. Dit bewerkstelligen we door middel van Ascom (Clinical) Consultancy en Ascom Training. Op basis van een maatwerk Ascom Solution Lifecycle Plan staat ons team met servicespecialisten aansluitend klaar voor het beheer, onderhoud en de after sales service, zowel on-site als remote. Zo halen we het maximale rendement uit technologie, mensen en processen.  

Op Zorg & ICT nemen we u mee in onze zorginnovaties. We laten graag de nieuwste ontwikkelingen in ons Ascom Healthcare Platform zien. Met dit platform zorgen we er voor dat kritische informatie altijd beschikbaar is. Wij ontmoeten u graag op stand 01.C052!

Contact

Savannahweg 31
3542 AW
Utrecht Nederland
030-2409100
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Met Ascom Myco™ 3 zijn zorgprofessionals direct verbonden met elkaar en hun patiënten en cliënten. Zorgprofessionals kunnen eenvoudig informatie aan het bed beheren. Denk aan het direct invoeren en terugzien van vitale waarden in het EPD/ECD. Ook zien zij waar de dichtstbijzijnde infuuspomp is, of de dwalende cliënt. En wat te denken van veilig en snel met elkaar chatten en bellen? De smartphone biedt inzicht in de beschikbaarheid van collega’s. Wie kan helpen?

Verplegen is hectisch. Zeker op Intensive en Medium Care afdelingen waar continu piepjes te horen zijn en berichten en alarmen binnenkomen van allerlei medische apparaten. Hoe houden verpleegkundigen in deze hectiek zicht op de conditie van hun patiënten? Ascom biedt het overzicht in deze kritieke situaties. Door de alarmen van welk apparaat dan ook te ontvangen en te filteren om vervolgens automatisch naar de juiste professional te sturen. Hoe slim is dat? Kom op Zorg & ICT kennismaken met het medisch oproepsysteem Digistat!

De vraag naar zorg wordt groter en complexer. Druk op het personeel neemt toe terwijl de bewoner steeds meer waarde hecht aan vrijheid en veiligheid. Onze oplossing Unite SmartSense maakt het mogelijk om per bewoner een profiel aan te maken. Op deze wijze wordt er een veilige en vrije omgeving gecreëerd voor bewoners. De basis hiervoor is teleCARE IP. Een systeem wat naar behoefte kan worden aangevuld met verschillende sensoren en camera’s. Deze sensoren en een slim algoritme zorgen voor de alarmering.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners