Ivanti
Stand:

Ivanti brengt IT en Security samen, voor het beter beheren en beveiligen van de digitale werkplek. Van pc’s tot mobiele apparatuur, virtuele machines en datacentra, Ivanti inventariseert IT-assets on-premises en in de cloud, verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door inzicht te bieden in de IT-omgeving en deze te automatiseren. Het uitgebreide portfolio van Ivanti omvat oplossingen voor IT Security, IT Service Management (ITSM), IT Asset Management (ITAM), Unified Endpoint Management (UEM) en Data & Analytics.  

Het bedrijf Ivanti is ontstaan door de samensmelting van LANDESK en HEAT Software in januari 2017. Beide bedrijven hadden al eerder invloedrijke softwarebedrijven aan hun portfolio toegevoegd, waaronder Wavelink, Shavlik, Xtraction en AppSense. In de zomer van 2017 zijn RES en Concorde ook toegetreden tot de Ivanti familie.

Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld.  Ga voor meer informatie naar http://www.ivanti.nl en volg ons op @IvantiBenelux.

Contact

Het Zuiderkruis 33
5215 MV
’s-Hertogenbosch Nederland
+31 (0) 73 6228800
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Hoofdmediapartner
Mediapartners