Qurentis B.V.
Stand: 01.C090
Qurentis B.V. is een technologiebedrijf met een groot hart voor software. Wij ontwikkelen en leveren zowel software op maat als standaard softwareoplossingen voor onder meer de sector Healthcare. Onze organisatie kenmerkt zich door haar professionaliteit en hoge serviceniveau. Wij geloven namelijk dat het succes van een softwareoplossing niet alleen wordt bepaald door ‘bits & bytes’, maar zeker ook door de ‘hearts & minds’ van haar gebruikers.

We passen de nieuwste technologieën toe in onze producten op voorwaarde dat deze in dienst staan van u en uw werkprocessen. ‘Gebruiksvriendelijkheid’ en ‘Cloudbased werken’ zijn daarbij standaardwaarden voor ons, maar we maken het verschil met de ‘next step’ in onze systemen: verregaande automatisering van standaardtaken en alleen daar gebruikersinteractie waar het nodig is. Met onze standaardapplicaties; Carefriend en Collabris maken we deze functies waar. 

Contact

Den Dries 7
5552 CL
Valkenswaard Nederland
+31(0)40-2010040

Whitepapers

Producten en diensten

Met onze webapplicatie ‘Carefriend’ heeft u altijd en overal de beschikking tot uw Elektronisch cliëntendossier. In het medewerkerportaal registreren medewerkers de gemaakte uren, rapporteren zij de geleverde zorg en maken zij gemakkelijk zorgplannen aan. Stel de homepagina van Carefriend helemaal zelf samen door gebruik te maken van Careblocks en het gebruik van uw eigen huisstijl. Carefriend draait op een webomgeving en is hierdoor gemakkelijk op een tablet of telefoon te gebruiken.

In onze applicatie ‘Collabris’ brengt u het gehele zorgfinanciële proces van uw organisatie onder en genereert u essentiële managementinformatie. Collabris is een complete oplossing voor het declareren en factureren van de door uw organisatie geleverde zorg. Daarnaast is de complete berichtenlogistiek ondergebracht in Collabris waardoor u de verantwoording van geleverde zorg naar verschillende ketenpartners zoals gemeenten, zorgkantoren, het CAK of het CBS, gemakkelijk regelt met Collabris. Alles geheel geautomatiseerd, binnen slechts enkele muisklikken uw declaratie of facturatie verstuurd. 

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners