Hertek
Stand: 01.B058
Hertek Care, onderdeel van de Hertek groep, garandeert veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Dat is onze missie. Al meer dan 20 jaar creëert Hertek Care innovatieve oplossingen voor een veilige en prettige leefomgeving voor uw cliënten. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw zorgmedewerkers prettig en efficiënt werken waardoor zij meer quality time aan uw cliënten besteden. Als adviseur en leverancier kijken wij samen met u naar de totaaloplossing en houden daarbij rekening met de laatste ontwikkelingen. Onze ervaren adviseurs, trainers en technici hebben zeer uitgebreide kennis van de zorgsector. Zij implementeren zorgdomotica- en communicatiesystemen op maat en bedrijfsklaar. Met Hertek bent u verzekerd van de juiste zorgdomotica en communicatie-oplossing!

Innovatieve domotica-oplossingen
Samen met zorgmanagers ontwerpt en implementeert Hertek haar succesvolle en innovatieve oplossingen onder de naam Sonevo. U creëert hiermee een veilige en prettige leef- en werkomgeving voor uw cliënten en medewerkers. Sonevo is uitermate geschikt voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen of psychiatrische opvang. Het multifunctionele Sonevo platform is flexibel inzetbaar, uiterst betrouwbaar en ondersteunt in iedere situatie het waken over de veiligheid, gezondheid en vrijheid van uw cliënten. Sonevo bestaat uit oplossingen op het gebied van verpleegoproep, nachtverpleging, domotica en sensoren, videomonitoring, sociale alarmering, biodynamische verlichting, dwaalpreventie en -detectie en valpreventie.

Communicatie-oplossingen voor missiekritische situaties
Bij een calamiteit telt iedere seconde. Voor het voorkomen van paniek en letsel bij uw cliënten en het redden van mensenlevens is betrouwbare communicatie essentieel voor de efficiency en kwaliteit van uw hulpverlening. Hertek levert slimme en betrouwbare communicatie-oplossingen die perfect aansluiten bij omgevingen en processen waar 24/7 missiekritische communicatie vereist is. Zo creëert u een veilige werk- en verblijfsomgeving voor uw medewerkers, bezoekers, gasten, cliënten en/of patiënten.Als communicatieplatform biedt Hertek u diverse wireless technologieën zoals: WiFi, Private GSM, IP-DECT, VaMo en Paging. Rekening houdend met uw situatie en wensen voegen we hier de meeste geschikte handsets of smartphones aan toe met functies zoals interactieve messaging, persoonsbeveiliging en stille ontruiming. Hertek adviseert u graag over de best passende oplossing.

Contact

Copernicusstraat 8
6003 DE
Weert Nederland
0495-584111
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Licht, of gebrek daaraan, heeft grote invloed op onze biologische klok. Meer daglicht maakt ons energieker en opgewekter. Cliënten in de intramurale zorg zijn, net als nachtzorgmedewerkers in het nadeel. Biodynamische verlichting heeft een positief effect op het bioritme én het slaap- en waakritme.
Wat is biodynamische verlichting?Biodynamische verlichting creëert een omgeving met indirect licht at verandert gedurende de dag. Onderzoek heeft aangetoond dat deze natuurlijke simulatie van het daglichtverloop een serieuze bijdrage levert aan verbetering van het slaap en- waakritme en aan het verminderen van onbegrepen gedrag bij psychogeriatrische cliënten.Daarnaast heeft het positieve invloed op het gezichtsvermogen en cognitie wat valincidenten voorkomt en maakt het uw cliënten weer actiever. Biodynamische verlichting levert daarmee een aanzienlijke bijdrage aan de kwaliteit van leven en het welzijn van uw cliënten. Uw medewerkers in de nachtzorg profiteren ook van deze innovatieve verlichting. De nadelige effecten door verstoring van hun slaap-waakritme is hiermee verleden tijd. Biodynamische verlichting zorgt er voor dat centralisten fitter aan hun dienst beginnen en het werk veel prettiger en beter uitvoeren.

Vraag de gratis pilot aan of neem contact met ons op via www.hertek.nl/licht of bel +31(0)495-58 41 11. De pilot bij u op locatie omvat:
- Plaatsing van biodynamische verlichting
- Informeren van uw personeel
- Advies en ondersteuning
- Evaluatie en rapportage van resultaten. 

De gratis pilot is alleen van toepassing bij zorginstellingen.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners