Equinix
Stand:

Equinix Datacenter Services
Datacenters van Equinix vormen perfect beveiligde omgevingen voor uw data. In Nederland staan deze datacenters in Amsterdam, Zwolle en Enschede. Het zijn gebouwen waarin bedrijfskritieke ICT-apparatuur veilig is gehuisvest. Elk datacenter heeft uitgebreide fysieke beveiligingsmaatregelen, geavanceerde systemen voor klimaatbeheersing en brandbestrijding plus diverse noodstroomvoorzieningen. Al deze systemen zorgen ervoor dat de ICT-apparatuur in het datacenter ook tijdens calamiteiten goed blijft functioneren. Bedrijfskritieke en gevoelige data zijn dus volledig veilig opgeslagen. Voor klanten die extra gevoelige informatie verwerken, zoals overheidsdiensten en betalingsproviders, bieden we extra afgeschermde en geblindeerde serverruimten. Het zijn ruimten met een kooi-in-kooi-opzet, extra hekken, beveiliging met infraroodstralen en camera’s, extra toegangscontrole en een stofdeeltjesalarm.

Equinix Managed Services
In Nederland heeft Equinix een bedrijf-in-het-bedrijf: Equinix Managed Services. Het levert een groot aantal aanvullende ICT-infrastructuurdiensten in de Equinix-datacenters, zoals secure cloud, storage en netwerken. Equinix Managed Services biedt vrijwel altijd maatwerkoplossingen. Het zijn oplossingen op basis van actuele industriestandaards en bouwstenen uit de praktijk met een zeer hoge kwaliteit.

Meer informatie
Cloud & security vormen de hoofdthema’s in het dienstenpakket van Equinix Managed Services. Equinix is al jaren partner van diverse Nederlandse overheidsorganisaties en bedrijven, maar gaat wereldwijd veel verder: Equinix heeft ruim 100 grootschalige datacenters die de hoogste niveaus aan gegevensbeveiliging, beschikbaarheid en kwaliteit bieden. Deze datacenters staan in 32 markten, verspreid over 15 landen in Amerika, EMEA en Azië-Oceanië. De vijf Nederlandse vestigingen zijn verspreid over Amsterdam, Enschede en Zwolle. Wilt u meer weten over Equinix Managed Services? We staan u graag te woord.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Equinix Managed Services via: E-mail: inhousesales.nl@eu.equinix.com Telefoon: +31 (0)53 750 30 51

Contact

Auke Vleerstraat 1
7521 PE
Enschede Nederland
+31 53 4340570
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners