PinkRoccade Healthcare BV
Stand: 01.D086
Wij dragen dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en -diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces en mee te gaan met innovaties in de markt. Daarnaast behoren ook service & support, consultancy & projecten en implementatie & integratie van cloud-oplossingen tot onze dienstverlening. Hiermee verbinden wij zorgdiensten op alle niveaus en faciliteren we een veilige en efficiënte uitwisseling van zorggegevens. Zodat zorgverleners optimaal kunnen sturen op het leveren van de beste zorg. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Contact

Wapenrustlaan 11
7321 DL
Apeldoorn Nederland
+31 55 5999200
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

PinkRoccade Ziekenhuizen focust op de ontwikkeling, levering en het onderhoud van IT-oplossingen die de druk op het zorgproces in ziekenhuizen verlagen. Wij ondersteunen medisch personeel en geven ziekenhuizen grip op de bedrijfsvoering. Tegelijkertijd geven wij patiënten, in samenwerking met ziekenhuizen, meer regie over het inrichten van hun eigen zorg. 

Wij beschikken over grondige kennis van de branche en IT. Hiermee ondersteunen wij ziekenhuizen rondom alles wat de IT aanraakt. Naast kennis van de inhoud hebben wij veel ervaring op het gebied van projectorganisatie en -coördinatie. Deze krachtige combinatie stelt ons instaat om van unieke waarde te zijn voor uw zorg van morgen.

Dagelijks draagt PinkRoccade Hosting Services zorg voor de beschikbaarheid en veiligheid van gegevens van miljoenen Nederlanders. Dit doen we door organisaties innovatief te ondersteunen als deskundige en professionele partner in cloud en managed services. 

Als u gebruik maakt van onze diensten heeft u geen omkijken meer naar het inrichten, onderhouden en investeren in uw infrastructuur. Dit neemt de complexiteit weg, ontzorgd en geeft zekerheid in performance, beveiliging en beschikbaarheid.

Bij ons bent u verzekerd van een gegarandeerde beschikbaarheid en 24-uurs ondersteuning. Onze professionals ontwerpen, realiseren, implementeren, monitoren en beheren uw IT-oplossingen, van infrastructuur tot applicatie(s). Wij denken graag met u mee en laten uw wensen centraal staan in het meest passende advies voor uw situatie.

Wij zorgen ervoor dat uw ziekenhuis op elk gewenst moment de benodigde stuurdata beschikbaar heeft. PinkRoccade Ziekenhuizen BI heeft naast een uitgebreid datawarehouse ook veel kennis op het gebied van kwaliteit en patiëntveiligheid.  

Onze oplossingen:
- Prestatiemonitor: altijd een actueel totaaloverzicht van de kwaliteitsindicatoren in uw ziekenhuis
- Datadash: uw data anonimiseren als ondersteuning voor de AVG-wetgeving
- Geniq: een compleet datawarehouse voor de belangrijkste stromen in het ziekenhuis

De Formatiemonitor is dé online applicatie voor het bepalen van optimale formatie voor een specifieke zorgvraag per organisatie, afdeling en op teamniveau en dé marktplaats van boventallige inzeturen. 

Stap 1
Eerst vindt de formatieoptimalisatie plaats. De Formatiemonitor helpt de planner aan de hand van de actuele zorgvraag hoeveel formatie per specifiek deskundigheidsniveau ingezet moet worden in een bepaalde periode. Hierbij wordt rekening gehouden met de optimale functiemix van jouw organisatie en de productiviteitsnorm per functie.De gestelde formatienorm wordt vergeleken met de daadwerkelijke inzet van de betreffende afdeling. Tekorten én overschotten op specifieke deskundigheidsniveaus voor een specifieke periode komen direct in beeld. Dit biedt managers, planners en teams op een snelle en overzichtelijke manier relevante stuurinformatie.   
 
Stap 2 
In stap twee geeft de Formatiemonitor, als er voor een afdeling een overschot van een specifiek deskundigheidsniveau uit de monitor komt, direct de inzeturen van de vaste medewerkers weer die aan de afdeling gekoppeld zijn. De planner of teamleider kan hier de inzeturen afschalen en aanbieden op de marktplaats. 

Als de planner of teamleider een aantal uur van een specifiek deskundigheidsniveau tekort komt, kan hij op de marktplaats zien wie binnen jullie organisatie of binnen de regio nog beschikbare uren heeft. Zo kunnen medewerkers optimaal ingezet worden binnen de gehele organisatie. 

De voordelen van de Formatiemonitor 
- Eenvoudig en direct inzicht in de benodigde formatie ten opzichte van de zorgvraag in een bepaalde periode; 
- Zowel operationeel voor teams, strategisch voor (regio)managers als tactisch (jaarlijkse begroting) te gebruiken; 
- Mogelijkheid om te sturen op inzet van medewerkers over teams en zelfs regio’s heen; 
- Volledig geautomatiseerd ontsloten vanuit uw ECD; 
- Efficiënter werken door afscheid te nemen van alle handmatige acties en spreadsheet bewerkingen. 

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners