Asterisque
Stand: 01.D064
De zorg wordt geteisterd door ingewikkelde procedures betreffende registratie, declaratie en betalingsstructuren. Veel van deze processen zijn te automatiseren en kunnen zonder dat de zorgverlener hiermee belast wordt geregeld worden. 

De ontwikkelaars van Asterisque zijn innovatieve zorgondernemers met jarenlange ervaring binnen de zorg. Door het tekortschieten van de software die momenteel op de markt is hebben de ontwikkelaars een nieuw concept ontwikkeld die de softwaremarkt ver vooruit is. Middels deze software kan uw organisatie ook mee naar de top. 

De software wordt gebruikt in de meest innovatieve zorgcentra van Nederland. De geniale ontwikkeling van software die alle vlakken van de zorg kan bedienen, maakt het mogelijk om als zorginstelling zowel op transparantie-eisen optimaal te presteren als het inzichtelijk maken van prestatie-indicatoren. Ook paramedici kunnen met deze software zich volledig beperken tot het uitvoeren van hun kernactiviteiten terwijl de software de klinimetrie en registratie verzorgt. 

De eenvoudige opmaak van het programma voorspelt dat u zonder moeite al uw werkzaamheden kunt doen binnen de software. Alle noodzakelijke regels gebeuren automatisch en kunnen worden aangepast aan individuele werkwijze. Alle informatie is met 1 klik inzichtelijk te maken en bijsturing van processen wordt op deze wijze wel heel makkelijk. Wij weten wat er speelt in de zorg!

Contact

Cbs-Weg 15
6412 EX
Heerlen Nederland
+31 85 0200001
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners