Amaron
Stand: 01.E120
Amaron is al meer dan tien jaar marktleider voor healthcare IT-integraties in België. Reeds meer dan 100 zorginstellingen - niet alleen in België, maar ook in Frankrijk en Nederland - doen een beroep op onze expertise.

Onze focus ligt enerzijds op connectiviteit en interoperabiliteit, anderzijds op workflow en procesoptimalisatie.

We implementeren open, standaardgebaseerde oplossingen (FHIR, HL7, XDS), ontwikkelen koppelingen en verzorgen migraties. Via een open EAI back-end platform bieden we support op alle mogelijke interfaces, zelfs voor de koppelingen die onze klanten zelf ontwikkeld hebben. Naast consultancy geven we onze klanten ook opleidingen zodat ze hun interfaces zélf kunnen beheren.

Steeds meer zorginstellingen doen ook een beroep op ons Workflower-platform, dat de basis legt voor de connectiviteit van de toekomst. Via één centrale front-end webapplicatie kunnen ze al hun processen digitaliseren en inrichten precies zoals zij dat wensen, over alle domeinen en afdelingen heen. Of het nu gaat om klinische of administratieve processen - HR, logistiek, eHealth enz. Dit alles gebeurt in harmonie met de bestaande IT-infrastructuur.

Op de stand van Amaron kunt u kennismaken met de meer dan dertig verschillende use cases die we al met Workflower gerealiseerd hebben bij diverse klanten. Met een live demo komt u te weten hoe Workflower ook uw organisatie kan helpen om de processen te stroomlijnen en de samenwerking tussen mensen en afdelingen nog beter te laten verlopen.

Contact

Kapellestraat 13
8755
Ruiselede België
+3251627320
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Procesautomatisering voor een betere samenwerking

Workflower is een flexibele, open tool die je helpt om over de hele lijn meer grip te krijgen op de patiënten-, materiaal- en informatiestromen. Met Workflower teken je de processen uit en ken je taken en activiteiten toe aan de zorgverstrekkers – over de domeinen, disciplines en IT-systemen heen. Elk krijgen ze zo een duidelijk overzicht van hun taken en de bijbehorende informatie; ze kunnen deze informatie verrijken en op hun beurt delen met alle betrokkenen in het ziekenhuis en daarbuiten. Het resultaat? Je kunt beter en efficiënter samenwerken. En daar vaart iedereen wel bij, ook de patiënt.

Business process management praktisch toegepast

Met Workflower beschik je over een flexibel platform om snel managementtools en workflowapplicaties te ontwikkelen, in perfecte harmonie met je bestaande IT-systemen. Workflower werkt op basis van een gemeenschappelijke taal: business process management (BPM), maar Workflower is erin geslaagd om dit theoretisch model te overstijgen en BPM daadwerkelijk te implementeren.

Data uitwisselen voor betere zorg

Voor de zorgorganisatie is het een prioriteit om veilig en efficiënt data uit te wisselen tussen de meest uiteenlopende medische en administratieve softwaresystemen. Dit biedt niet alleen economische voordelen. Solide koppelingen tussen de verschillende softwaresystemen zorgen er ook voor dat je medewerkers en artsen efficiënter kunnen (samen)werken en een betere zorg kunnen bieden aan de patiënt.

De snelste en vlotste weg naar data-integratie

Ons ervaren team helpt je graag om deze ambitie waar te maken en meer te halen uit je bestaande ICT-infrastructuur. Met behulp van eigen tools en tools van derden, en op basis van internationale standaarden, laten we de grote diversiteit aan informatiesystemen die je organisatie gebruikt, met elkaar communiceren. Je kunt ook moeiteloos data uitwisselen buiten de muren van het ziekenhuis, bijvoorbeeld met de andere ziekenhuizen in je netwerk en met eHealth-platformen. Als je liever zelf de touwtjes in handen neemt, dan reiken we je IT-team graag de nodige opleiding en kennis aan om zelf koppelingen tot stand te brengen.
Hoofdmediapartner
Mediapartners