ZorgDomein Nederland B.V.
Stand: 11.A010
2 Seminars

Als zorgverlener wil je de beste zorg bieden aan je patiënten. Dat begint met heldere, veilige communicatie en een efficiënte, slimme manier van werken. Vanuit die visie ontwikkelt ZorgDomein innovatieve, digitale oplossingen die samenwerking en overleg tussen zorgverleners mogelijk én makkelijk maken.  

ZorgDomein is al bijna twee decennia het snelst groeiende ICT-initiatief in de zorgsector. Het is ons doel om de patiëntenzorg te verbeteren, door zorgaanbieders en zorgvragers onderling en met hun patiënten te verbinden. Dat doen we dankzij een slim platform waarop zorgverleners:

1. Zorg aanbieden
De etalage voor je complete zorgaanbod  

2. Zorg vragen
Eén platform voor alle soorten vervolgzorg  

3. Overleggen
Snel contact en betere samenwerking    

www.zorgdomein.com

Connected & Digital health
Veiligheid & Privacy

Contact

Straatweg 68
3621 BR
Breukelen ut Nederland
+31 20 4713817
TwitterLinkedIn

Seminars

Verwijzen vanuit de tweedelijn: eenvoudiger kunnen we het niet maken

Sander Knotnerus
Product Lead bij ZorgDomein Nederland
13-03-2019 | 13:00 -13:30Theater 6

Verwijzen vanuit de tweedelijn: eenvoudiger kunnen we het niet maken

Sander Knotnerus
Product Lead bij ZorgDomein Nederland
14-03-2019 | 12:15 -12:45Theater 1

Whitepapers

Producten en diensten

Overleggen met ZorgDomein zorgmessenger

Met de zorgmessenger van ZorgDomein overleg je veilig en efficiënt met collega-zorgverleners, gewoon via de computer of mobiel. De berichtenservice is voor ZorgDomein-gebruikers eenvoudig en geheel kosteloos te activeren in het ZorgDomein-account. 

www.zorgdomein.com/patientoverleg

Verwijzen met ZorgDomein

Als zorgaanbieder wil je een doorverwezen patiënt snel en goed kunnen helpen. Daarom beschik je graag over een heldere verwijsbrief met alle benodigde informatie. En voor een soepele afhandeling wil je de toestroom van patiënten vooraf kunnen indelen. ZorgDomein maakt dat mogelijk met de Verwijsapplicatie. Bovendien biedt het systeem je een perfecte etalage voor het onderscheidende aanbod van je zorginstelling.

www.zorgdomein.com/products/zorg-aanbieden/#verwijsapplicatie

Diagnostiek aanvragen met ZorgDomein

Als aanbieder van diagnostiek wil je zo veel mogelijk aanvragers bereiken en je complete diagnostiekaanbod laten zien. Via ZorgDomein kunnen verwijzers ook probleemgestuurd digitaal diagnostiek aanvragen. Je kan per discipline specifiek zorgaanbod inrichten. Zo zorg je dat je diagnostiisch centrum efficiënter werkt en bied je betere zorg. https://zorgdomein.com/zorgverleners/diagnostische-centra/

ZorgDomein voor praktijken

ZorgDomein is er nu ook voor paramedici (zoals fysiotherapeuten, optometristen en diëtisten), vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten. Daarmee kun je het zorgaanbod tonen aan huisartsen in je omgeving, digitale verwijzingen van ze ontvangen én rapportages aan hen sturen; veilig, efficiënt en foutloos.

www.zorgdomein.com/praktijken

Teleconsultatie

Als zorgverlener in de tweede lijn wil je je expertise eenvoudig op afstand kunnen aanbieden. Dankzij Teleconsultatie kan dat. De verwijzer vraagt via een teleconsult behandeladvies aan en de specialist of behandelaar brengt dat advies vervolgens uit. Alerts per mail en sms houden verwijzer en specialist scherp. Allemaal digitaal, gestructureerd, veilig en efficiënt.

www.zorgdomein.com/products/zorg-aanbieden/#teleconsultatie

ZorgDomein Insights

Als zorginstelling wil je een actieve bijdrage leveren aan kwalitatieve, betaalbare en toegankelijke zorg. Het optimaal sturen van de gewenste patiëntinstroom naar het zorgaanbod van de instelling is daarom steeds belangrijker. ZorgDomein Insights ondersteunt bij het maken van verantwoorde keuzes hierbij. Het dashboard geeft je real-time inzicht in alle transacties en actiegerichte stuurinformatie voor data-gedreven besluitvorming.

https://zorgdomein.com/ikwil/insights/

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners