Capitar IT Group
Stand: 10.C065
3 Seminars
Capitar geeft organisaties vertrouwen in de continuïteit van bedrijfskritische processen; door het leveren van oplossingen voor stabiele, betrouwbare en veilige ICT-toepassingen; en geeft ondersteuning bij ICT-innovatie waar dit leidt tot een betere concurrentiepositie of efficiency.

Specialties:
  • Business Critical Managed Services
  • Identity & Access Management
  • Security Services
  • Integrity
  • Privacy
  • Governance
  • Innovation
Veiligheid & Privacy
Bedrijfsvoering & IT

Contact

Amsterdamseweg 34 b
6712 GJ
Ede gld Nederland
088-6950000
TwitterLinkedIn

Seminars

Hoe brengen we orde en structuur in 'ongestructureerde data'

Marcel Winkel
Business Strategist bij Micro Focus
12-03-2019 | 13:45 -14:15Theater 4

Hoe brengen we orde en structuur in 'ongestructureerde data'

Steven van der Linden
Adviseur Informatieveiligheid bij Capitar IT Group
13-03-2019 | 16:00 -16:30Theater 4

Hoe brengen we orde en structuur in 'ongestructureerde data'

Marcel Winkel
Sensitive Data Manager bij MicroFocus
14-03-2019 | 13:45 -14:15Theater 4

Whitepapers

Producten en diensten

Controlpoint

Unstructured Enterprise data ; Wat doen we ermee?   

Vanaf 2019 levert Capitar in samenwerking met Micro Focus een dienst waarmee ‘unstructured data’ automatisch kan worden geclassificeerd, waar deze zich ook bevindt (cloud of on-premise). Deze classificatie stelt organisaties in staat om data op te schonen en vertrouwelijke en privacy-gevoelige data te identificeren. De ervaring leert dat organisaties tot 2x lagere storagekosten hebben door het gebruik van deze dienst en daarnaast veel beter in staat zijn om datalekken te voorkomen. 

 Als uw bedrijf op dit moment het meest op de voorgrond staat, slaat u gegevens op in een aantal systemen en informatiebronnen met een aanpak die de afgelopen twee decennia de norm is geworden met snelle vooruitgang in de informatietechnologie. Maar aangezien de gegevensvolumes blijven toenemen, wordt u geconfronteerd met aanzienlijke bedrijfsrisico’s en verlies van efficiëntie omdat u eenvoudigweg niet alle informatie in silo's kunt beheren. Tijd wordt verspild op zoek naar een specifiek document dat niet op de juiste manier is beheerd - en u bent zich misschien niet volledig bewust van welke andere informatie u feitelijk heeft. Identificeer, verbind en beheer gegevens over uw systemen. 

 ControlPoint gebruikt het framework voor IDOL-connectoren (Intelligent Data Operating Layer) voor het identificeren, analyseren en besturen van diverse soorten informatie die is opgeslagen in zakelijke opslagplaatsen en “dark-data”. Met ControlPoint kunt u het beleid categoriseren en toepassen op inhoud die is geïndexeerd door IDOL. Een display in dashboardstijl biedt waardevolle zakelijke inzichten in de thema's, locaties en waarde van uw informatie. Een geavanceerde tool voor bestandsanalyse die informatiebeheer voor verbonden gegevensbronnen mogelijk maakt. ControlPoint vereenvoudigt de definitie en toepassing van beleidsregels, ongeacht het gegevensformaat of de locatie. 

Er is geen behoefte aan bronspecifiek beleid, dat moeilijk te beheren en te verenigen is door de hele onderneming, en dat personeel niet nodig heeft om meerdere systeemtools en gebruikersinterfaces te leren. Met rolgebaseerde beveiliging kunt u verschillende taken delegeren om de kans op fouten en knelpunten te verkleinen en kunt u de gebruikerstoegang tot opslagplaatsen, beleid, IDOL-categorieën en beheertaken beheren. ·         

De belangrijkste voordelen zijn:

·         Oude gegevens opschonen ; Duidelijk inzicht verschaffen in ‘dark data’ die niet worden beheerd in e-mail repositories, bestandsshares en SharePoint-sites om aanzienlijke opslagkosten te besparen en betere toegang tot waardevolle informatie te krijgen.

·         Automatiseer de aangifte van records

·         Minimaliseren van de kosten en het risico van het declareren van records die moeten worden beheerd in een archiefbeheersysteem voor lange termijn beheer.

·         Intelligent migreren naar de cloud

·         Analyseer grote hoeveelheden bedrijfsgegevens en migreer op intelligente wijze specifiek gezochte informatie naar op de cloud gebaseerde opslagplaatsen voor verbeterde beveiliging, gebruikerstoegang en lagere algemene opslagkosten.


ControlPoint biedt een complete reeks bestands-analyses: ·         

Geavanceerde, grafische visualisatie van informatieclusters op basis van betekenis maakt het gemakkelijk voor managers om trends of populaire concepten en thema's te identificeren. ·         

Tweedimensionale clusterkaarten tonen warmtegebieden van informatie gegroepeerd per concept. U kunt op de grafiek klikken om de onderliggende documenten binnen die zone te bekijken. ·         

Driedimensionale spectrografen laten zien hoe clusters in de loop van de tijd veranderen en verschaffen inzicht in de evolutie van uw bedrijfsinformatie die kan worden gebruikt in opleidingsbeleid of in het toepassen van verdedigbare regels voor het beheer van data protectie.. 

ControlPoint van Micro Focus® neemt de pijn weg uit informatiebeheer door gebruik te maken van de visuele interface van ControlPoint en robuuste analyses. Met ControlPoint kunt u Enterprise-systemen identificeren, openen, verbinden, opschonen en beheren, van klein tot extreem groot. ControlPoint helpt u bij het naleven van informatie door het mogelijk te maken om niet alleen toegang te krijgen tot informatie, maar ook om verouderde en onnodige oude ‘dark data’ gemakkelijk te begrijpen, classificeren en reduceren via de aanpasbare visuele interface.   

 Meer informatie uiteraard op www.capitar.com

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners