LogicalXL BV
Stand: 11.D060
Wij leveren en onderhouden sinds 2006 betrouwbare (innovatieve) medische ICT-apparatuur die zorgprocessen effectiever maken, zodat u meer zorgtijd aan de cliënt/patiënt kan geven. 

Onze bedrijfsnaam LogicalXL staat voor Logisch zaken doen met meerwaarde, de XL.  Deze XL komt tot uiting in onze snelle reactietijden, goede support, deskundig advies, hoogwaardige kwaliteit, waar nodig maatwerkoplossingen en een jarenlange constante merkenportefeuille.
Een aantal redenen waarom u ons niet mag missen op de Zorg & ICT:

Inspiratie opdoen rondom:
  • Meerzorgminderpapier
  • Closed-loop medicatieproces
  • Medicatielogistiek 
  • Medicatieveiligheid
  • LEAN patiëntoverdracht aan het bed
  • Registreren bij de bron
  • Medische fotografie


Kennismaken met nieuwe producten
  • XotoTEC: innovatieve medische wondcamera die het genezingsproces van (complexere) wonden in beeld brengt en de wonddocumentatie direct in het EPD plaatst.
  • Zorgproof Medische Tablet; de eerste en enige volledig antimicrobiële medische tablet.

Onder het genot van een vers kopje koffie/thee, een hapje, een smoothie of een cocktail vertellen wij u graag meer. Tot ziens op stand 11BV.D060

#LogicalXL #medicatielogistiek #meerzorgminderpaper #fotocamera #wondcamera #zorgprocessen

Contact

Transportweg 15
7007 CL
Doetinchem Nederland
+31 314 328070
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Betrouwbare Computer On Wheels (COW) - visitewagens en medicatiewagens

Wij weten uit onze jarenlange ervaring dat onze COWs van het Amerikaanse merk Capsa (voorheen Rubbermaid) zeer solide en betrouwbaar zijn. Ook ICT-technisch is het een goed product. Zo hebben ze een zeer lange levensduur, zijn er relatief weinig storingen en hebben ook de accu’s een lange levensduur. Bekijk de referenties op onze website. 

ACL Medische computers - als beste getest

Onze medische panel PC van het gerenommeerde Duitse fabrikaat ACL is ideaal voor langdurig gebruik in patiënt omgevingen. Doordat de ontwikkeling van de hardware, het fabriceren van de belangrijkste onderdelen en de montage plaatsvindt in Duitsland worden de hoge constante kwaliteit en de zeer snelle levertijden voor onze klanten gegarandeerd. Onze medische panel PC van het Duitse merk ACL is als beste getest bij Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Zie de referentie op onze website (http://logicalxl.nl/referenties/medische-panel-pc-en-medisch-ophangsysteem/)

Medische camera voor fotograferen, filmen en documenteren

Dankzij deze XotoTEC wordt het genezingsproces van (complexere) wonden goed in beeld gebracht. Uniek aan deze camera is dat de foto's, video's, geluidsopnames, wondafmetingen en aantekeningen direct in het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) geplaatst worden. Hierdoor is de informatie direct opvraagbaar. Kom naar de live demonstratie op onze stand.

Live demonstratie hoe IoT invloed heeft op zorgprocessen

Tijdens de Zorg & ICT kunt u op onze stand een live demonstratie Internet of Things bijwonen. Deze live demo's zijn gericht op ICT-ers en verpleegkundigen. Verpleegkundigen ervaren hoe IoT de zorg kan ondersteunen, verbeteren en hoe het naadloos past in hun workflow. ICT-ers maken kennis met de technologie, het analyseren van data en ervaren hoe traditioneel werkplekbeheer transformeert naar Premium Remote Beheer.

Nieuw: volledig antimicrobiële medische tablet

Deze robuuste medische tablet is met zijn gewicht van nog geen kilogram altijd bij je in een klinische omgeving. Het is de eerste en enige volledig antimicrobiële medische tablet. De volledig antimicrobiële behuizing en antimicrobieel Gorilla Glass touchscreen maken de verspreiding van ziektekiemen en schadelijke microben moeilijk. 

Kom hem bekijken op onze stand tijdens de Zorg & ICT! 
Kun je niet zo lang wachten, laat het ons dan weten. We komen graag bij je langs.

LEAN overdracht aan het bed

Het overdrachtsmoment is soms een risicomoment. Wil je weten waarom of wil je weten hoe dit beter kan? Kom dan naar onze inspiratiestand. Graag vertellen wij je meer hoe je de patiënt-/cliëntveiligheid kunt verhogen zonder dat dit extra zorgtijd kost. LEAN overdracht aan het bed is een win-winsituatie voor patiënt/cliënt en verpleegkundige.

Administratieve lasten verlagen en zorgtijd verhogen #meerzorgminderpapier

Van alle arbeidssectoren ervaren werknemers in de zorg de hoogste werkdruk. Een van de oorzaken is de zorgadministratie. Wil je weten hoe dit anders kan? Kom dan naar onze inspiratiestand. Wij vertellen je graag de oplossing voor #meerzorgminderpapier

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners