LogicalXL BV
Stand: 11.D060
Bent u benieuwd hoe u de zorgprocessen in uw ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingshuis effectiever in kunt richten, zodat artsen en verpleegkundigen minder werkdruk ervaren en meer zorgtijd kunnen geven aan uw cliënten/patiënten? Maak dan kennis met LogicalXL.

Onze bedrijfsnaam LogicalXL staat voor Logisch zaken doen met meerwaarde, de XL.  Deze XL komt tot uiting in onze snelle reactietijden, goede support, deskundig advies, hoogwaardige kwaliteit, waar nodig maatwerkoplossingen en een jarenlange constante merkenportefeuille.
Een aantal redenen waarom u ons niet mag missen op de Zorg & ICT:

Inspiratie opdoen rondom de thema's:
  • Meer zorg minder papier
  • Closed-loop medicatieproces
  • Medicatielogistiek 
  • Medicatieveiligheid
  • LEAN patiëntoverdracht aan het bed
  • Registreren bij de bron
  • Medische fotografie

Kennismaken met nieuwe producten
  • Medische camera die zorgprocessen veiligere en effectiever maakt.
  • Medische tablet; de eerste en enige volledig antimicrobiële medische tablet voor de zorg.
  • Multifunctionele handhelds voor de zorg: bellen, barcodes scannen en het EPD/ECD raadplegen.

Onder het genot van een vers kopje koffie/thee, een hapje, een smoothie of een cocktail vertellen wij u graag meer. Tot ziens op stand 11.D060

#LogicalXL #medicatielogistiek #meerzorgminderpaper #fotocamera #wondcamera #zorgprocessen #handhelds #smartphone

Contact

Transportweg 15
7007 CL
Doetinchem Nederland
0314-328070
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Betrouwbare Computer On Wheels (COW) - visitewagens en medicatiewagens

Wij weten uit onze jarenlange ervaring dat onze COWs van het Amerikaanse merk Capsa (voorheen Rubbermaid) zeer solide en betrouwbaar zijn. Ook ICT-technisch is het een goed product. Zo hebben ze een zeer lange levensduur, zijn er relatief weinig storingen en hebben ook de accu’s een lange levensduur. Bekijk de referenties op onze website. 

ACL Medische computers - als beste getest

Onze medische panel PC van het gerenommeerde Duitse fabrikaat ACL is ideaal voor langdurig gebruik in patiënt omgevingen. Doordat de ontwikkeling van de hardware, het fabriceren van de belangrijkste onderdelen en de montage plaatsvindt in Duitsland worden de hoge constante kwaliteit en de zeer snelle levertijden voor onze klanten gegarandeerd. Onze medische panel PC van het Duitse merk ACL is als beste getest bij Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk. Zie de referentie op onze website (http://logicalxl.nl/referenties/medische-panel-pc-en-medisch-ophangsysteem/)

Medische camera voor fotograferen, filmen en documenteren

Fotograferen, filmen, verslaglegging en een versleutelde overdracht naar uw systemen. Met deze medische camera worden uw processen effectiever en is de patiëntveiligheid gegarandeerd.

Hygiënisch en medisch gecertificeerd
Ongeacht het licht altijd een natuurgetrouwe weergave. 
AVG-proof
Altijd een origineel beeld

Deze camera is breed toepasbaar in uw ziekenhuis: dermatologie, pathologie, chirurgie, operatiekamer, spoedeisende hulp, etc.

Nieuw: volledig antimicrobiële medische tablet

Deze robuuste medische tablet is met zijn gewicht van nog geen kilogram altijd bij je in een klinische omgeving. Het is de eerste en enige volledig antimicrobiële medische tablet. De volledig antimicrobiële behuizing en antimicrobieel Gorilla Glass touchscreen maken de verspreiding van ziektekiemen en schadelijke microben moeilijk. 

Kom hem bekijken op onze stand tijdens de Zorg & ICT! 
Kun je niet zo lang wachten, laat het ons dan weten. We komen graag bij je langs.

LEAN overdracht aan het bed

Het overdrachtsmoment is soms een risicomoment. Wil je weten waarom of wil je weten hoe dit beter kan? Kom dan naar onze inspiratiestand. Graag vertellen wij je meer hoe je de patiënt-/cliëntveiligheid kunt verhogen zonder dat dit extra zorgtijd kost. LEAN overdracht aan het bed is een win-winsituatie voor patiënt/cliënt en verpleegkundige.

Administratieve lasten verlagen en zorgtijd verhogen #meerzorgminderpapier

Van alle arbeidssectoren ervaren werknemers in de zorg de hoogste werkdruk. Een van de oorzaken is de zorgadministratie. Wil je weten hoe dit anders kan? Kom dan naar onze inspiratiestand. Wij vertellen je graag de oplossing voor #meerzorgminderpapier

Multifunctionele smartphone voor de zorg

Deze multifunctionele smartphones voor de zorg maken zorgprocessen effectiever. Zo kunt u het EPD/ECD raadplegen, bellen met collega’s, barcodes scannen op bijvoorbeeld polsbandjes en infuuszakken en kunt u een alarmeringsapp gebruiken als vervanging van de pieper. 
En dat allemaal met één mobiel device.  
Kom naar onze stand en ontdek hoe deze snelle multifunctionele handhelds uw artsen en verpleegkundigen minder werkdruk laten ervaren en hoe uw patiënten en cliënten meer zorgtijd krijgen.

Prikkarren en prikwagens met power

Maak kennis met een nieuwe generatie prikwagens. Deze prikwagens zijn voorzien van een accu, ergonomisch vormgegeven en zeer wendbaar. De elektrische lift, het uitschuifbare werkblad en de volledige keuzevrijheid in ICT-middelen, maakt dat u een effectiever zorgproces krijgt dat meer zorgtijd oplevert voor uw patiënten. Natuurlijk zijn de prikkarren leverbaar met diverse boxen voor het opbergen van uw prikbenodigdheden. Zie voor meer informatie onze website https://www.logicalxl.nl/producten-diensten/producten/prikkarren-prikwagens/


Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners