Alphatron Medical Systems B.V.
Stand: 10.B010
Alphatron Medical Systems is een totaalleverancier gespecialiseerd in medische en veelal IT-gerelateerde oplossingen voor de zorgsector. Wij zijn een duurzame, servicegerichte onderneming met veel kennis en ervaring op het gebied van Medische Technologie en Automatisering. Het samenbrengen van deze twee vakgebieden in de zorgsector is een belangrijke meerwaarde.

Het aanbod varieert van software modules voor de import en archivering van medische beelden tot ziekenhuisbrede oplossingen voor het beschikbaar stellen van alle beelden binnen de zorginstelling en zelfs daarbuiten! Van medische panelcomputers en toetsenborden tot mobiele draadloze werkplekken voor registratie en het raadplegen van patiëntinformatie binnen het EPD. Daarnaast beschikt Alphatron over een omvangrijk assortiment modulaire draagsystemen, waaronder apparatenwagens, functiewagens, statieven en pendels. Zo stellen wij geavanceerde configuraties samen die naadloos aansluiten op uw zorgvraag. Door de synergie in onze Medische en IT productlijnen stellen wij, vakkundig en op maat, complete oplossingen samen.

Contact

Fairoaksbaan 192
3045 AS
Rotterdam Nederland
+31 88 5506200
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

AMiS

AMiS - Alphatron Mobile intelligent careStation is een totaal nieuw concept op het gebied van Mobile Point-of-Care. 
AMiS is het antwoord op de sterk toenemende vraag naar geïntegreerde, multifunctionele mobiele zorgwerkplekken die de efficiency van de zorgverlener rondom de patiënt vergroten. AMiS gaat verder dan de zogenaamde “COW" (Computer op Wielen) waarbij het accent op het mobiel maken van een computer lag. AMiS is ontwikkeld voor de zorgverlener. Alle benodigde technologie om veilig, hygiënisch en mobiel te kunnen werken is standaard aanwezig. De vormgeving, ergonomie en functionele aspecten van AMiS zijn belangrijke aspecten bij het bevorderen van de efficiëntie en het gebruiksgemak van de zorgverlener!

MACH 7 & TECHNOLOGIES - SAGE

Sage brengt intelligentie in uw data
Sage, het derde generatie platform, is gebouwd op de kracht van het Mach7 Enterprise Imaging Platform en breidt zijn mogelijk-heden uit als een Vendor Neutral Archive en Communication Workflow Engine. Sage ondersteunt klinische toepassingen die gebruikmaken van gegevens die door Mach7 worden beheerd om niet alleen beeldvorming workflows voor bedrijven te leveren, maar ook analyses, zorgcoördinatie, patiënt- en orderbeheer, klinische portals, PACS en meer.

Medische ICT-Hardware & Medische draagsystemen

Medische ICT-Hardware & Medische draagsystemen

Medische ICT-Hardware
Aspecten als medische veiligheid, hygiëne en betrouwbaarheid zijn onlosmakelijk verbonden met de productgroep medische ICT-hardware. Onderscheidend is de keuze die wij voor u hebben gemaakt in het aanbod aan merken en modellen. Onze flexibiliteit en betrouwbaarheid van leveren en de jarenlange betrouwbare service zijn niet alleen uw, maar ook onze selectiecriteria voor ons aanbod ICT-producten.

  • All-in-one computers
  • Medische Monitoren
  • Muizen en toetsenborden
  • Scanners

Medische draagsystemen
Hoge kwaliteit, veelzijdig, innovatief en speciaal ontworpen voor de zorg!  Dat zijn de belangrijkste kenmerken voor de montagesystemen die Alphatron levert. Of nu gaat om mobiele oplossingen of vaste systemen.  Voor elk systeem geldt dat ze enorm veelzijdig zijn en helemaal naar uw wensen op te bouwen zijn. Door onze jarenlange samenwerking met zowel de fabrikanten als de zorginstellingen kunnen wij het perfecte montagesysteem samenstellen, afgestemd op de omgeving, toepassing en gebruiker!

  • Ophangsystemen
  • Pendenlsystemen
  • C-Motion

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners