Alphatron Medical
Stand: 01.B010
Alphatron Medical Systems is een totaalleverancier gespecialiseerd in medische en veelal IT-gerelateerde oplossingen voor de zorgsector. Wij zijn een duurzame, servicegerichte onderneming met veel kennis en ervaring op het gebied van Medische Technologie en Automatisering. Het samenbrengen van deze twee vakgebieden in de zorgsector is een belangrijke meerwaarde.

Het aanbod varieert van software modules voor de import en archivering van medische beelden tot ziekenhuisbrede oplossingen voor het beschikbaar stellen van alle beelden binnen de zorginstelling en zelfs daarbuiten! Van medische panelcomputers en toetsenborden tot mobiele draadloze werkplekken voor registratie en het raadplegen van patiëntinformatie binnen het EPD. Daarnaast beschikt Alphatron over een omvangrijk assortiment modulaire draagsystemen, waaronder apparatenwagens, functiewagens, statieven en pendels. Zo stellen wij geavanceerde configuraties samen die naadloos aansluiten op uw zorgvraag. Door de synergie in onze Medische en IT productlijnen stellen wij, vakkundig en op maat, complete oplossingen samen.

Contact

Fairoaksbaan 192
3045 AS
Rotterdam Nederland
+31 88 5506200
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

AMiS

AMiS - Alphatron Mobile intelligent careStation is een totaal nieuw concept op het gebied van Mobile Point-of-Care. 
AMiS is het antwoord op de sterk toenemende vraag naar geïntegreerde, multifunctionele mobiele zorgwerkplekken die de efficiency van de zorgverlener rondom de patiënt vergroten. AMiS gaat verder dan de zogenaamde “COW" (Computer op Wielen) waarbij het accent op het mobiel maken van een computer lag. AMiS is ontwikkeld voor de zorgverlener. Alle benodigde technologie om veilig, hygiënisch en mobiel te kunnen werken is standaard aanwezig. De vormgeving, ergonomie en functionele aspecten van AMiS zijn belangrijke aspecten bij het bevorderen van de efficiëntie en het gebruiksgemak van de zorgverlener!

MACH 7 & TECHNOLOGIES - SAGE

Sage brengt intelligentie in uw data
Sage, het derde generatie platform, is gebouwd op de kracht van het Mach7 Enterprise Imaging Platform en breidt zijn mogelijk-heden uit als een Vendor Neutral Archive en Communication Workflow Engine. Sage ondersteunt klinische toepassingen die gebruikmaken van gegevens die door Mach7 worden beheerd om niet alleen beeldvorming workflows voor bedrijven te leveren, maar ook analyses, zorgcoördinatie, patiënt- en orderbeheer, klinische portals, PACS en meer.

Medische computers en draagsystemen

Medische All-in-One Computers 
Medische computers kenmerken zich door hun bijzondere vormgeving en 24/7 inzetbaarheid. Al onze computers zijn medisch gecertificeerd en voorzien van industrieel duurzame componenten met een lange beschikbaarheid waardoor de continuïteit en veiligheid van uw investering is gewaarborgd. Naast in eigen beheer ontwikkelde computers is ons meest succesvolle kwaliteitsmerk Advantech waarmee wij inmiddels 10 jaar succesvol de ziekenhuizen voorzien.  

Medische monitoren 
Door de universele VESA-adapter op AMiS is het mogelijk om tal van monitoren te gebruiken. Een vereiste is dat de monitor DC-gevoed is van 12-19V. Alphatron is uw specialist op het gebied van medische monitoren voor dirverse toepassingen. Hoge resolutie DICOM monitoren voor diagnostiek met DICOM calibratie en medische videomonitoren voor endoscopische toepassingen. Daarnaast bieden we diverse modellen datamonitoren met touchscreen interface, maar ook energiezuinige beeldschermen voor toepassing op AMiS.    

Toetsenborden en muizen 
Alphatron's medische toetsenborden en muizen zijn in het bijzonder ontwikkeld om de kans op bacteriële infecties te verkleinen. Hygiëne en duurzaamheid zijn de voornaamste kenmerken. Ons complete aanbod van toetsenborden en muizen varieert van afwasbare tot volledig dompelbare gesloten en antibacteriële modellen. Graag helpen wij u bij het maken van een passende keuze voor uw individuele situatie.   

Scanners 
De draadloze healthcare scanners van AMiS zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in medische omgeving. De nieuwe processor in combinatie met de nieuwe scan engine zorgt er voor dat ze probleemloos zowel 1D als 2D codes kunnen scannen. De scanners kunnen onder bijna elke hoek scannen en zijn ook in staat om slecht geprinte of beschadigde codes te lezen.

Medische draagsystemen 
Hoge kwaliteit, veelzijdig, innovatief en speciaal ontworpen voor de zorg!  Dat zijn de belangrijkste kenmerken voor de montagesystemen die Alphatron levert. Of nu gaat om mobiele oplossingen of vaste systemen. Voor elk systeem geldt dat ze enorm veelzijdig zijn en helemaal naar uw wensen op te bouwen zijn. Door onze jarenlange samenwerking met zowel de fabrikanten als de zorginstellingen kunnen wij het perfecte montagesysteem samenstellen, afgestemd op de omgeving, toepassing en gebruiker!   

Ophangsystemen 
Robuust, hygiënisch, modulair en afgestemd op de medische omgeving! Wat wilt u ophangen? Of het nu gaat om een bewakingsmonitor, een pc, een keyboard, een compleet ladeblok of een combinatie daarvan; overal is wel een montage-oplossing voor. 

Verschillende merken: Voor onze draagsystemen werken wij rechtstreeks samen met de hoogwaardige fabrikanten zoals GCX, ITD, Ondal om zo de lijnen zo kort mogelijk te houden. De fabrikanten richten zich alleen op de medische markt en zijn daardoor goed op de hoogte van alle bijbehorende eisen en wensen. 

Bevestigingsplaats: Waar wilt u de apparatuur plaatsen en waar is er ruimte? Door veelzijdigheid van ons uitgebreide assortiment en onze ervaring is overal wel een oplossing voor te bedenken. Voor aan de muur, plafond, bestaande karren, pendels, anesthesiewagens.   

Pendelsystemen 
Pendelsystemen zijn niet meer weg te denken uit de ziekenhuizen. Hygiënisch doordat er niets meer op de grond staat en toch binnen bereik van de zorgverlener door een enorme reikwijdte van het pendelsysteem. 

Een pendelsysteem wordt altijd afgestemd op de toepassing en op de omgeving. Is er plaats aan het plafond of is de muur de meest geschikte montageplaats? En wat dient er opgehangen te worden: alleen een monitor of toch een compleet werkstation voor o.a. PDMS? Het kan allemaal! Door bestaande technieken toe te passen en deze samen te brengen om onze eigen ontwikkelingen, zoals de C-motionbeugel (monitor- en keyboardbeugel), bestaan er unieke mogelijkheden. Bijvoorbeeld een ergonomisch werkstation dat zowel zittend als staand te gebruiken is.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners