Ivido
Stand: 11.PG2
In een PGO komen onder meer zorggegevens uit verschillende bronnen samen, bijvoorbeeld van de gebruikers zelf, maar ook vanuit het ziekenhuis, de huisarts of de apotheek. De PGO-gebruiker kan al deze zorggegevens zelf inzien, opslaan en beheren. 

Online communiceren

Daarnaast biedt een PGO verschillende functionaliteiten, zoals het online kunnen communiceren met je zorgnetwerk, het e-consult, het video-consult en diverse zorgprogramma’s. De PGO is van de gebruiker, waardoor de regie weer bij de patiënt komt te liggen. Werken aan eigen gezondheid en vitaliteit staat hierbij centraal. Bijvoorbeeld met de zelfzorgprogramma’s als ICOPE en de module Positieve Gezondheid

1 dossier, altijd up-to-date

De PGO geeft de patient inzicht in zijn eigen medische dossier. Hij krijgt hiermee een compleet overzicht van al zijn medische gegevens die bij de verschillende instanties bekend zijn. Zo worden vele dossiers samengebracht in 1 dossier, die altijd up-to-date is. Geen versnippering meer in de zorg of werken met diverse portalen en systemen, maar gewoon 1 overzichtelijk dossier. 

Veiligheid en privacy

De Persoonlijke Gezondheidsomgeving van Ivido is gebaseerd op (inter)nationale standaarden en volgt het afsprakenstelsel van MedMij. We hechten veel waarde aan online veiligheid, waaronder jouw privacy en het veilig uitwisselen van zorggegevens.

Contact

Molengraaffsingel 12
2629 JD
Delft Nederland
+31 6 51248524
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Medical Dashboard

Tijdens de Zorg & ICT Beurs 2019 lanceert Ivido het Medical Dashboard binnen de Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO). Door gebruik te maken van het Medical Dashboard krijg je direct inzicht in en controle over je eigen gezondheid.

Wat is het Medical Dashboard?

Het Medical Dashboard brengt medische gegevens uit verschillende bronnen bij elkaar. Waaronder de actuele gegevens bekend bij de specialist, huisarts en apotheek, maar ook de eigen gegevens van de client. Zoals bloeddruk, gewicht en leefstijl. Ook bevat het Medical Dashboard medicatieverificatie, informatie over medicijnen en informatie over medische gegevens. Dit wordt binnen de Persoonlijke Gezondheidsomgeving in een handig overzicht getoond. Als client krijg je hiermee regie over je eigen gezondheid. 

Voordelen voor de client

  • Actieve betrokkenheid
  • Beter voorbereid bij bezoek aan de arts
  • Overzicht van alle relevante uitslagen
  • Inzicht in actueel medicijngebruik
  • Kijksluiter koppeling in medicatieoverzicht

Voordelen voor de professional

  • Overzicht in alle medische informatie
  • Te gebruiken binnen eigen EPD
  • Actuele medicatielijst
  • Eenvoudige medicatieverificatie

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners