Microsoft B.V.
Stand: 11.B061

In een wereld waar mobiel en cloud centraal staan biedt Microsoft hét platform om productiever te kunnen werken. Op het Microsoft-platform werken apparaten, applicaties, documenten, data en sociale netwerken naadloos samen om het digitale werk en leven van mensen te verbeteren. Omdat de mens centraal staat, krijgt die meer vrijheid om in steeds minder tijd méér te kunnen doen. Onafhankelijk van tijd en plaats kunnen mensen en organisaties met Microsoft daarmee efficienter, goedkoper en sneller werken.

Het open Cloud OS platform van Microsoft biedt mensen en organisaties de basis voor nieuwe inzichten door creatieve toepassingen van data. Bovendien heeft Microsoft de modernste datacenters voor iedere technologie en toepassing: het ontwikkelen van de nieuwste applicaties en websites, en het beheren van én toegang hebben tot apparaten voor werk en privé wordt daardoor mogelijk. Op het Cloud-platform van Microsoft draaien onder meer Microsoft services, SQL Server, Business Intelligence, Windows Server, System Center, Hyper-V, Intune en Azure.

Contact

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ
Schiphol-rijk Nederland
+31 20 5001500

Whitepapers

Producten en diensten

Minecraft:Education Edition

Minecraft:Education Edition is een game-based leerplatform waarbij docenten op een speelse manier hun kinderen actief kunnen betrekken bij de les. De Education Edition heeft speciale features waarmee de docent controle behoudt over wat er in de klas gebeurt. Docenten in Nederland gebruiken het o.a. om hun kinderen Engels aan te leren, samenwerking te bevorderen, hun kinderen kritisch en creatief te leren nadenken, maar ook om wiskunde, geschiedenis en aardrijkskunde bij te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners