HQ Healthcare
Stand: 10.E010
Kom binnen kijken in de ESCAPEROOM van HQ-Healthcare! 

Kunt u de weg naar buiten vinden?  

In de ESCAPEROOM tonen wij onze producten die allemaal gericht zijn op procesoptimalisatie voor zowel de patiënt als medewerker van het ziekenhuis. 

Onze producten zij verdeeld in vier pijlers:   

 - Zorg/kiosken 
Zorgkiosken is in samenwerking met onder andere ChipSoft gespecialiseerd in hoogwaardige Self Serviceoplossingen voor zorginstellingen. We denken mee vanaf het eerste concept en ondersteunen tot na de implementatie.
 - Zorg/bestelbord 
Het digitale bestelbord van Zorgbestelbord stelt uw medewerkers in staat om de eigen voorraad op peil te houden. Slim, gemakkelijk en snel voorraadbeheer.
 - Zorg/hardware 
De leverancier voor al uw hardware zoals o.a. scanners, pda's, labelprinters. 
 - Doc2me 
Door slimme technologie en integratie met het EPD neemt Doc2me gesprekken op een veilige manier op tussen patiënt en arts.   

Al het bovenstaande beheren wij, monitoren wij en servicen wij. Hierover meer op onze stand….

Contact

Houtweg 29
1251 CS
Laren Nederland
+31 85 1118844
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Aanmeldzuil

Samen met Chipsoft introduceert Zorgkiosken Self Service in ziekenhuizen. Met ervaring uit de luchtvaart en een volledige integratie met HiX zijn de Zorgkiosken dé oplossing voor volledige begeleiding naar self service in uw ziekenhuis.

Zorg/bestelbord

Het digitale planbord van Zorgplanbord stelt uw medewerkers in staat om de eigen voorraad op peil te houden. Slim, gemakkelijk en snel voorraadbeheer, inclusief service en beheer op afstand.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners