NewCompliance B.V.
Stand: 01.D118
NewCompliance, opgericht in 2006, is een toonaangevend bedrijf die moderne, interoperabele IT-platforms ontwikkeld om de veiligheid en efficiëntie in ziekenhuizen te verbeteren gedurende de hele reis van de chirurgische patiënt. NewCompliance stelt teams voor kritieke zorg over de hele wereld in staat hun werk beter en veiliger te doen en voorzien hen van bruikbare informatie. De missie van NewCompliance is om de veiligheid en efficiëntie van patiënten in steeds meer ziekenhuizen over de hele wereld te vergroten. inspelen op de behoefte aan innovatie van informatie in de OK.

Als reactie op de behoefte aan innovatie van informatie in de OK, stimuleert NewCompliance de waarde in de gezondheidszorg via moderne, interoperabele IT-platforms die date herstructureren en visualisereb. Met onze OK Cockpit ondersteunen we de zorgverlener met voorspellende dashboard- en analyseoplossingen voor b.v. Chirurgie, spoedeisende hulp en intensive care-afdelingen. We stellen hen in staat om de veiligheid, efficiëntie en tevredenheid in ziekenhuizen te optimaliseren gedurende de hele reis van chirurgische patiënten.

De OK Cockpit scant continu alle veiligheidsomstandigheden en risicofactoren van de patiënt en biedt het team bruikbare informatie. Verder optimaliseert de OK Cockpit de OK-productiviteit, minimaliseert chirurgische site-infecties (SSI's), verlaagt de materiaalkosten en biedt ongekende analyses en rapporten door gegevens van elk bronsysteem en apparatuur (EMR, BMS en andere OK-apparatuur) te integreren. Optionele modules omvatten resourceplanning, bedlogistiek en patiëntbetrokkenheid.

NewCompliance is nu marktleider op het gebied van Dashboard voor veilige chirurgie en is actief in meer dan 35 gezondheidssystemen in Europa. We betreden de Amerikaanse markt in 2017 en implementeren momenteel OK Cockpit in verschillende Amerikaanse gezondheidsstelsels. Memorial Hermann, de toonaangevende ziekenhuisgroep in Houston, gaat in juli 2019 live met de oplossing.

Contact

Benoordenhoutseweg 46 13
2596 BC
's-gravenhage Nederland
+31 79 7370000
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

OK Cockpit

De revolutionaire interoperabiliteitsoplossing voor de chirurgieafdeling die de OK-productiviteit optimaliseert en chirurgische site-infecties minimaliseert (POWI’s). Laat uw team profiteren van slimme real-time informatie, dynamische veiligheidsprotocollen en perfecte workflowcontrole, allemaal via één centraal systeem.

OK Analytics

De Analysesoftware van de OK Cockpit verzamelt continu gegevens uit het EPD, Gebouwbeheer- en andere softwaresystemen, zodat u elk type gecombineerde, visuele analyse in realtime kunt samenstellen. Geen omslachtige en ingewikkelde Excel-sheets meer of handmatig data van verschillende softwaresystemen samenvoegen!

OK Kostenmodule

De nieuwe OK Kostenmodule van OK Analytics geeft het OK-management gedetailleerd en volledig inzicht in de kosten van individuele operaties door bestaande gegevens op een unieke en intuïtieve manier samen te brengen.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners