Byveo B.V.
Stand: 11.A074
Byveo ontwikkelt online samenwerkingssoftware voor uiteenlopende branches en ondernemingen en biedt deze aan als Software Dienst (SaaS). Wij brengen mensen samen via een digitaal platform dat voldoet aan de hoogste eisen van techniek en veiligheid. Dat doen we met een netwerk van zelfstandige ondernemers die stuk voor stuk een kei zijn in hun vak. Door te werken met een flexibel netwerk kunnen we altijd de juiste kennis en voldoende krachten mobiliseren om u optimaal te laten samenwerken. Wij zijn geen ‘softwarehuis’, maar maatschappelijk betrokken dienstverleners en geloven in de projecten die we doen. Samen iets bouwen waar u als klant écht iets aan heeft. U koopt geen dure software, maar betaalt voor het gebruik en de service. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en geloven in de meerwaarde van de betekenis economie.

ASK Expertise:
Is een voorbeeld van hoe de software van Byveo kan worden ingezet.
Hét digitale consultatie platform voor professionals in het sociale domein voor hulpverleners van verschillende organisaties, waar zij elkaar vraaggericht kunnen consulteren over geanonimiseerde casussen. Je kunt hier eenvoudig je kennis delen en verbreden. En je kunt leren van ervaringen van anderen.

Contact

Anthony Fokkerstraat 61J 132

Barneveld Nederland

Whitepapers

Producten en diensten

ASK Expertise APP beurs actie!

ASK Expertise beurs actie: 

Tijdens de Zorg en ICT beurs bieden wij potentiele klanten een proef periode aan waarbinnen zij vrijblijvend ASK Expertise kunnen proberen. 

Wat is ASK Expertise?

Passende zorg door het delen van kennis. 
Zou het niet mooi zijn als we elkaar als hulpverleners bij verschillende organisaties makkelijker kunnen betrekken en bevragen om sneller de best passende hulp dichtbij de hulpvrager te bieden? Vandaag help ik jou, morgen help jij mij. Precies zoals in de participatiemaatschappij.

Hoe werkt het?

Gebruikers van de Byveo software, zoals op ASK Expertise, die behoefte hebben aan intercollegiale consultatie, stellen een vraag op het platform. Het platform matcht de gevraagde expertise met de beschikbare expertise (profielen van aangesloten hulpverleners & organisaties). Een beperkt aantal gebruikers krijgt de uitnodiging om op het platform te reageren op de vraag. Andere gebruikers kunnen ook reageren. Het is zelfs mogelijk bij een bepaalde casus gericht iemand met geschikte expertise uit te nodigen van buiten het platform. Deze krijgt dan beperkt toegang tot de betreffende chat. Alle reacties bij een geanonimiseerde casus zijn in e´e´n chatgesprek te volgen. Zo komen verschillende expertises rond e´e´n casus bij elkaar en verrijken elkaar.Proef periode Byveo's SaaS diensten

Byveo's SaaS:

Tijdens de Zorg en ICT beurs bieden wij potentiele klanten een proef periode aan waarbinnen zij vrijblijvend onze SaaS dienst kunnen proberen. 

Byveo is een samenwerkingsdienstverlener en biedt een laagdrempelig en gebruiksvriendelijk platform aan dat modulair opgebouwd is en op maat gemaakt wordt voor de klant. De software stelt de klant in staat met een onbeperkt aantal collega’s binnen en buiten de eigen sector kennis uit te wisselen en elkaar te consulteren en kennis te delen. De software verbindt vraag en aanbod, maar verbindt vooral mensen en stelt hen in staat beter samen te werken.   

Wij brengen mensen samen via een digitaal platform dat voldoet aan de hoogste eisen van techniek en veiligheid. Dat doen we met een netwerk van zelfstandige ondernemers die stuk voor stuk een kei zijn in hun vak. Door te werken met een flexibel netwerk kunnen we altijd de juiste kennis en voldoende krachten mobiliseren om u optimaal te laten samenwerken. Wij zijn geen ‘softwarehuis’, maar maatschappelijk betrokken dienstverleners en geloven in de projecten die we doen. Samen iets bouwen waar u als klant écht iets aan heeft. U koopt geen dure software, maar betaalt voor het gebruik en de service. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en geloven in de meerwaarde van de betekenis economie.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners