FAST LTA AG / COMEX
Stand: 01.E125
3 Seminars
FAST LTA is specialist voor veilige secundaire en langdurige opslagsystemen. De combinatie van langdurige en onderhoudsarme hardware, geïntegreerde software voor databeveiliging en onsite-onderhoudscontracten met tot 10 jaar looptijd garanderen op lange termijn prijsgunstige opslag van data uit PACS, HIS, RIS, EPD en back-up toepassingen. Eigen ontwikkelingen zoals lokaal erasure coding, beveiliging via hardware-WORM en efficiënt energiemanagement helpen klanten uit de medische sector dataverlies door ransomware en configuratiefouten te voorkomen en aan wettelijke richtlijnen (bewaarplichten, AVG, …) te voldoen. De oplossingen van de Duitse fabrikant zijn in duizenden installaties beproefd en voor alle toonaangevende toepassingen gecertificeerd.
Connected & Digital Health
Data Driven Healthcare
Veiligheid & Privacy

Contact

Vogt 21
6422 RK
Heerlen Nederland
+31-43-3088400
TwitterLinkedIn

Seminars

To cloud or not to cloud - is that the question?

Connected & Digital Health
Data Driven Healthcare
Veiligheid & Privacy
07-04-2020 | 10:45 -11:15Theater 1: Connected & Digital Health

To cloud or not to cloud - is that the question?

Connected & Digital Health
Data Driven Healthcare
Veiligheid & Privacy
08-04-2020 | 10:45 -11:15Theater 1: Connected & Digital Health

To cloud or not to cloud - is that the question?

Connected & Digital Health
Data Driven Healthcare
Veiligheid & Privacy
09-04-2020 | 10:45 -11:15Theater 1: Connected & Digital Health

Whitepapers

Producten en diensten

Silent Brick flexibel secundair storage systeem

Silent Bricks is een slot-gebaseerd secundair opslagsysteem voor archief, back-up en file-storage, zoals eDepot en PACS, KIS, RIS, EPD, on-line en offline back-up en ongestructureerde data.

Configuraties gaan van de Drive met 1 of 2 slots (tot 48 TByte bruto) over de uitbreidbare Controller met 5 slots (tot 120 TByte bruto, uitbreidbaar) tot het systeem met honderden slots (tot meerdere Petabytes). De capaciteit schaalt hierbij online met het aantal slots, offline gewoon door het toevoegen van extra Silent Bricks.

In de stevige aluminiumbehuizing kunnen met de Silent Bricks grote hoeveelheden data eenvoudig getransporteerd en offline bewaard worden, bijv. om aan voorschriften voor back-up te voldoen en aanvallen door ransomware te voorkomen.

De ingebouwde lokale of remote replicatie op basis van enkele Bricks helpt tevens de veiligheid verder te verhogen, de complexiteit te verlagen en daardoor kosten te besparen.

De losse Silent Bricks zijn in verschillende capaciteiten uitgerust met SSDs (3, 6 of 12 TByte bruto) of harddisks (12 of 24 TByte bruto) beschikbaar en per Silent Brick individueel te configureren.

De geïntegreerde databeveiliging door erasure coding beschermt elke Silent Brick met viervoudige redundantie. De optionele WORM-beveiliging via hardware garandeert KPMG-gecertificeerde revisiebestendige en AVG-conforme archivering die voor alle toonaangevende toepassingen gecertificeerd is.

Servicecontracten met looptijden tot 10 jaar garanderen langdurig zorgeloos gebruik van het systeem.

Silent Cubes WORM archiefstorage

Silent Cubes is het toonaangevende opslagsysteem voor revisiebestendige archivering voor data die nooit verloren mag gaan.

De compacte kubussen zijn in bruto-capaciteiten van 6 tot 48 TByte beschikbaar, de capaciteit kan door toevoeging van additionele Silent Cubes tot in het Petabyte-bereik ook achteraf en stapsgewijs verhoogd worden.

Lokaal erasure coding met viervoudige redundantie, beveiliging via hardware-WORM en zelfcontrole door digital audit zorgen voor hoogste dataveiligheid die door replicatie naar een tweede locatie nog verhoogd kan worden.

Silent Cubes zijn door KPMG gecertificeerd voor revisiebestendige archivering en helpen aan wettelijke voorschriften zoals bewaarplichten en AVG te voldoen.

Duizenden keren beproefd en marktleider in de Duitse medische sector zijn Silent Cubes voor honderden archiverings-, DMS/ERP- en PACS/KIS/RIS/EDP-oplossingen gecertificeerd.

Door servicecontracten van tot 10 jaar en on-site service is het storingsvrije gebruik langdurig gewaarborgd.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners