DataCore Software
Stand:
DataCore Software Corporation ontwikkelt storage virtualisatie platformen die online disk storage bronnen ondersteunen; voor het beheren en optimaliseren van flash-geheugen, harde schijven, storage arrays en 'Cloud storage' ,van een breed scala aan leveranciers en apparaten binnen zowel virtuele als fysieke IT-omgevingen.

De SANsymphony-V software, verbetert de prestaties van applicaties en responstijden, verbetert de data beschikbaarheid en security om superieure business continuïteit te bieden en maximaliseert het gebruik van bestaande storage-investeringen binnen het hele bedrijf.

DataCore biedt de storage virtualisatie dimensie, die nodig is om een 'software-defined' volledig virtueel datacenter te kunnen voltooien.

DataCore overwint de performance en availability obstakels, die een negatieve invloed hebben op storage intensieve Tier-1 applicaties (databases, VDI, Mail, SharePoint, etc.) en storage een belangrijke belemmering maken voor succesvolle server-en desktop-virtualisatie projecten. DataCore's uitgebreide, maar toch hardware-onafhankelijke oplossingen veranderen fundamenteel het speelveld van storage provisioning, replicatie en security voor de enterprise tot aan het MKB.

Specialismen
Storage Virtualisatie, Storage Hypervisor, Virtual Desktop VDI, Auto-tiering Software, Cloud Storage, Storage Management, SAN-software, Caching software, Flash-geheugen SSD software, Database Oracle SAP SQL, VMware en Microsoft Hyper-V-opslag, Ramp Recovery

Contact

Bahnhofstrasse 18
85774
Unterföhring Duitsland
+49 89 4613570-0
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners