Heiper B.V.
Stand: 11.A035
Wij zijn Heiper ICT: de ideale partner voor zakelijk netwerk- en systeembeheer. Wij zijn een kennis gedreven club (sinds 2004) en centraal gevestigd in midden Nederland. Wij zorgen dat jouw ICT omgeving goed werkt, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken en je bezig kunt houden met waar jij goed in bent! 

Concreet? Wij leveren internetverbindingen, installeren de computers en onderhouden de server en e-mail in de Cloud. Praktisch? Je hebt er geen omkijken meer naar. Wij staan namelijk dag en nacht voor je klaar, indien nodig uiteraard ook in het weekend. 

Omdat wij voor meerdere klanten die werkzaam zijn in de zorgsector werkplekken beheren (denk aan organisaties als GHO-HO, Progeria en Baby Care) weten wij goed wat er speelt in de markt en wat je op het gebied van ICT nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat je ICT-omgeving werkt en veilig is!

Bij Heiper ICT hechten we veel waarde aan informatiebeveiliging. Het is leuk dat wij dit zeggen, maar kunnen wij dit ook aantonen? Zeker, want Heiper ICT is vanaf maart ISO/IEC 27001 gecertificeerd (een ISO standaard voor informatiebeveiliging) en NEN 7510 gecertificeerd (een door het Nederlands Normalisatie-instituut ontwikkelde norm voor Informatiebeveiliging voor de zorgsector). Op deze manier ben je er zeker van zijn dat wij je goed en veilig kunnen bedienen! 

Wij willen je graag leren kennen en gaan voor een lange termijn relatie. Tegelijkertijd zijn we flexibel; contracten kennen wij bijvoorbeeld niet. Onze diensten zijn dan ook op- en af te schalen, al naar gelang de behoefte. 

Met ruim twintig specialisten zijn wij ervan overtuigd je altijd goed van dienst te kunnen zijn!

Heiper ICT helpt graag verder! 

Contact

Ambachtsweg 28
1271 AM
Huizen Nederland
+31 88 4347370
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Online werkplek

Met de Heiper Online Werkplek heeft u de zekerheid dat uw kantoor altijd beschikbaar is. Uw medewerkers kunnen eenvoudig op kantoor, thuis of onderweg werken en beschikken altijd over de werkplek zoals zij die gewend zijn. Bovendien verzorgt Heiper het gehele beheer en ondersteuning op afstand. 
De Heiper Online Werkplek is dé oplossing voor ondernemers zoals u, die niet zelf willen investeren in een eigen server en dure softwarelicenties maar die wel alle functionaliteiten van de nieuwste versies van Microsoft Office en Exchange omgeving willen gebruiken. 

Met de Heiper Online Werkplek hoeft u niet zelf te investeren in een server, maar betaalt u gewoon maandelijks een vast bedrag per gebruiker. U kunt per maand meer of minder medewerkers gebruik laten maken van deze functionaliteit, zo betaalt u nooit teveel. 

De voordelen: 
 • Geen eigen investering in hard-/software/onderhoud;     
 • Volledige Microsoft Office Standard-omgeving;     
 • Altijd de nieuwste Microsoft Office-versies;      
 • Uw bureaublad en data zijn altijd & overal beschikbaar;      
 • Volledige Microsoft Exchange-functionaliteit;       
 • Veiligheid staat voorop;      
 • Dagelijks beheer en bewaking.

Office 365

Met Microsoft Office 365 kunt u onderweg en vanaf elke locatie werken met Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote en Publisher. Recente documenten zijn altijd meteen beschikbaar, zodat u snel aan de slag kunt. En met 1 TB onlineopslag met OneDrive voor Bedrijven heeft u altijd de bestanden die u hebt tot uw beschikking en kunt u ze gemakkelijk delen.

Chrome

Wij leveren graag de juiste passende oplossing bij onze klanten. Daarom is Heiper ICT ook partner van Google! Vele medewerkers van Heiper zijn getraind en gekwalificeerd om oplossingen zoals de Chromebook te leveren en te implementeren. 
Een Chromebook is uitermate geschikt voor de eindgebruiker die vrijwel volledig in de Cloud werkt en het mooiste is, is dat deze apparaten relatief goedkoop zijn en sneller worden gedurende de tijd!

Naast deze nieuwe vorm van werkstations leveren wij ook de makkelijke vergaderoplossing van Google. De Hangouts Meet kit! Met deze oplossing is het eindelijk mogelijk om zeer gemakkelijk met andere te video vergaderen. Je hoeft iemand alleen maar uit te nodigen op basis van een e-mail adres! En het mooiste is, het integreert ook nog eens met je Outlook!  
Benieuwd naar wat de oplossingen van Google voor jou kunnen betekenen? We leggen het je graag uit!

Heiper ICT Scan

Met de Heiper ICT scan brengen we de gehele ICT infrastructuur van je in kaart. De scan bestaat uit een locatiebezoek door een systeembeheerder (de meting), het opstellen van het rapport (de uitslag) en toelichting op locatie (door accountmanager).

Wat is het?
Met een Heiper ICT scan brengen we de gehele ICT infrastructuur van een organisatie in kaart. De scan resulteert in een rapport dat inzicht geeft in: 
 • Kwaliteit van werkplekken, servers, netwerk- en randapparatuur; 
 • Kwaliteit van netwerk- en patchmanagement; 
 • Domeinnamen, hosting daarvan en e-mailstructuur; 
 • Telefonie infrastructuur; 
 • Overzicht van applicaties (zowel on-premise als hosted (Cloud)); 
 • Genomen beveiligingsmaatregelen (waaronder noodstroomvoorziening, gebruikersbeheer en wachtwoordbeleid, algemene veiligheidsmaatregelen en back-up);

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners