Qlicense
Stand:
Onafhankelijk Experts in Software Licensing

Qlicense is de onafhankelijke expert op het gebied van softwarelicenties en licentiebeheer. Wij maken de licentieregels glashelder voor u en passen de licentieregels toe in uw belang!

Resellers en softwarefabrikanten hebben vaak andere belangen dan u bij software aankoop of audit trajecten. Uw wensen en behoefte staan vaak niet centraal maar de omzet en de fees van vendoren en resellers staan centraal.

In tegenstelling tot deze organisaties, kan Qlicense wél voor 100% onafhankelijk opereren en uw wensen centraal stellen. Wij hebben immers geen belang bij de verkoop van (onnodige) licenties. Profiteer daarom van 100% onafhankelijk software-advies.

Of het nu gaat om een Microsoft onderhandeling, interne audit, compliance claims of tweedehands software aankopen, Qlicense komt met oplosingen die u echt verder helpen.

Wij passen de licentieregels toe in uw belang met grote besparing en kostenvermijding als resultaat!

www.qlicense.nl info@qlicense.nl +31(0)85 06 00 660

Contact

Bargelaan 200
2333 CW
Leiden Nederland
+31 85 0600660
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Door onze jarenlange ervaring en vele klantcases weten we wat financieelen inhoudelijk mogelijk is bij het afsluiten van een software-contract.

Verlaag compliance risico’s. Weet wat in gebruik is, geïnstalleerd engeactiveerd staat en betaal daarna. Qlicense brengt uw licentiepositie inkaart en helpt u met het toepassen van de regels in uw belang.

De licentie-experts van Qlicense beschikken over alle ins & outs op hetgebied van softwarelicenties en licentiebeheer.

Verminder financiële risico’s en bespaar op uw software-uitgaven met simpeleaanpassingen. Qlicense komt met concrete adviezen hoe licentieregels toegepastkunnen worden in uw voordeel om geen onnodige licenties aan te kopen.

Qlicense staat naast u bij een compliance claim en is in staat om hetbedrag van de claim terug te dringen en in sommige situatie zelfs vantafel te krijgen.

Financiële en juridische risico’s minimaliseren? Qlicense brengt de risico’sin kaart en ondersteunt u tijdens de externe audit of review om de risico’szoveel mogelijk te reduceren.

Selecteer de juiste partner voor uw organisatie tijdens een transparanteselectieprocedure welke Qlicense samen met u begeleidt.

Eenvoudig tekorten aanvullen met tweedehands software of overtolligelicenties verkopen? Qlicense stelt haar netwerk ter beschikking voor debeste prijs bij aankoop en het hoogste bod bij verkoop.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners