IP Care
Stand: 01.C117

IP Care

IP Care vindt dat mensen in de gezondheidszorg zich volledig moeten kunnen richten op hun zorgtaken. Techniek draagt daar positief aan bij. Een communicatiesysteem dat 24/7 foutloos werkt maakt het bijvoorbeeld mogelijk om zorgdossiers direct aan het bed bij te werken op tablets. Dit bespaart tijd, verhoogt de efficiëntie (minder vaak op en neer naar de zorgpost) en verkleint de foutmarge van informatieoverdracht. Door onze slimme technische innovaties hebben zorgprofessionals meer tijd voor hun cliënten.

 

Uw locatie smart met domotica

Met onze domotische oplossingen maken wij uw locatie smart. Dit betekent: minder handelingen voor dagelijkse processen. Verlichting, airco, verwarming en alarming zijn slechts enkele voorbeelden van systemen die door onze domotica gemakkelijk regelbaar worden. Met onze oplossingen bespaart u tijd, verhoogt u het comfort en maakt u kosten van verbruik inzichtelijk en beheersbaar.

 

Televisie, internet & telefonie

JipTV (Jouw ipTV) is de totaaloplossing voor zorginstellingen die kiezen voor kwaliteit en maatwerk op het gebied van televisie, internet & telefonie. In overleg stellen we een pakket samen dat naadloos aansluit bij uw organisatie. Dit pakket is naar wens uit te breiden door uw bewoners.

 

Technische oplossingen op maat

Wij zijn altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Wilt u weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen? We maken graag kennis met u. 

Contact

Broeikweg 37
2871 RM
Schoonhoven Nederland
+31 182 388888

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners