Liferay Benelux B.V.
Stand: 01.C051
3 Seminars
Digitaal self-service portaal
Met Liferay DXP biedt u uw cliënten/patiënten en medewerkers een digitale experience die is afgestemd op hun wensen. Op elk device en via iedere applicatie. Vanaf het allereerste contact ervaart uw doelgroep een consistente en uniforme klantreis, omdat al uw backend systemen verbonden zijn. Benieuwd hoe u de digitalisering inzet voor effectievere zorg en een optimale digitale experience? Bezoek onze stand of schrijf u hieronder in voor het seminar van Rolf van der Steen.

ICT in de zorg: van Artificial naar Intelligence

Patiëntenportals, diagnose-apps en zelfzorgsystemen. Zelfontwikkelde EPD’s en private extramurale zorgsystemen. In de zoektocht naar betaalbare en efficiënte zorg werpen steeds meer ICT-initiatieven zich op als oplossing. Daar waar zorgprofessionals nu al met gemiddeld 8 verschillende systemen moeten werken, is de kans op ‘systeem overload’ in de zorg levensgroot. Deze kunstmatige oplossingen werken niet als je ze losstaand bekijkt.
Hoe zorg je dat de zorgprofessional niet verdrinkt in nog meer systemen om informatie uit te halen? Hoe laten we die initiatieven voor de zorg werken, in plaats van dat het kopzorgen oplevert? Leer van de ervaringen van zorginstellingen in Scandinavië en de Verenigde Staten van Amerika en doe inspiratie op voor echte (Artificial) Intelligence in de Zorg.

Bedrijfsvoering & IT
Data Driven Healthcare

Contact

Admiraalsweg 6 A
2315 SC
Leiden Nederland
+31 85 3033499
TwitterLinkedIn

Seminars

ICT in de zorg: van Artificial naar Intelligence

Bedrijfsvoering & IT
Data Driven Healthcare
07-04-2020 | 10:45 -11:15Theater 7: Bedrijfsvoering & IT

ICT in de zorg: van Artificial naar Intelligence

Bedrijfsvoering & IT
Data Driven Healthcare
08-04-2020 | 10:45 -11:15Theater 7: Bedrijfsvoering & IT

ICT in de zorg: van Artificial naar Intelligence

Bedrijfsvoering & IT
Data Driven Healthcare
09-04-2020 | 10:45 -11:15Theater 7: Bedrijfsvoering & IT

Whitepapers

Producten en diensten

Liferay Digital Experience Platform (DXP)

Communiceer met uw doelgroep
Uw doelgroep (cliënten / patiënten, verwanten, vrijwilligers of zorgmedewerkers) stelt hoge eisen aan het contact met uw organisatie. Ze verwachten dat u beter en vaker met hen communiceert. En dat u hen op de hoogte houdt en inzicht geeft in de ontwikkelingen. Het Liferay Digital Experience Platform (DXP) is ontworpen om u daarbij te helpen. De basis is de portaalstructuur van Liferay, die voorziet in de integratie van uw backend-systemen en in een solide framework voor een gepersonaliseerde gebruikerservaring.

Digitaal self-service portaal
Liferay DXP biedt uw cliënten/ patiënten een digitale experience die exact is afgestemd op hun persoonlijke gedrag, geschiedenis en profiel. Doordat al uw backend-systemen verbonden zijn, ervaart uw doelgroep een consistente en uniforme klantreis vanaf het allereerste contact. Op elk device en via iedere applicatie.

Benieuwd hoe u dit kunt realiseren?
Ontdek hoe Philadelphia succesvol met hun 8.000 zorgmedewerkers op afstand communiceert via een native app. Intranet in je broekzak. Zo makkelijk kan het zijn: http://bit.ly/2sDJ2yV

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners