Testersuite BV
Stand: 10.A056
Testersuite ontwikkelt en levert gebruiksvriendelijke en betaalbare testmanagement en defectmanagement tools op SaaS (Software-as-a-Service) basis. De tools zijn ontworpen op basis van jarenlange praktijkervaring met complexe testtrajecten. Testersuite sluit naadloos aan op de gangbare methodes voor het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen (Waterval, Agile, Scrum, DevOps etc.). Om aansluiting te vinden op aanpalende processen biedt Testersuite integraties met tools zoals TOPdesk en JIRA.Veel ziekenhuizen en GGZ instellingen maken gebruik van Testersuite om grip te krijgen en te houden op de kwaliteit van hun primaire applicaties. Zo wordt Testersuite in diverse ziekenhuizen gebruikt om nieuwe releases van het EPD (bijvoorbeeld Hix of Epic) te testen. Daarbij worden release notes geïmporteerd die dienen als uitgangspunt voor het testen van een release. Met behulp van slimme functionaliteit kan in Testersuite regressie testen worden uitgevoerd door tests uit het verleden opnieuw te gebruiken. Dit levert veel tijdwinst op.

Contact

Coltbaan 1 19
3439 NG
Nieuwegein Nederland
+31 73 7114520
Twitter

Whitepapers

Producten en diensten

Testersuite FREE

Voor individuen en teams die willen starten met testmanagement is er Testersuite Free. Start testtrajecten, nodig je teamleden uit, ontwerp tests, voer testruns uit en registreer bevindingen. Gebruik de standaard workflow functie voor het managen van bevindingen. Volg de vorderingen van je team door middel van het dashboard en maak gebruik van de rapportage mogelijkheden. Maak binnen 2 minuten je eigen Testersuite Free omgeving en start direct. Volledig gratis, zonder restricties.

Testersuite PRO

Voor teams en organisaties die testtrajecten professioneel willen managen. Met Testersuite Professional zet je de volgende stap in je testproces. Configureer Testersuite op basis van de werkwijze van je organisatie. Importeer bestaande Excel testcases in Testersuite. Gebruik de Masterlist om je regressie tests te beheren en gebruik regressie tests in meerdere testtrajecten. Registreer en test requirements in Testersuite. Maak gebruik van de handige Exploratory Testing App om (business) testers eenvoudig mee te laten testen.Testersuite Professional is zeer betaalbaar en volledig schaalbaar dus ook bereikbaar voor kleinere organisaties.

Testersuite PREMIUM

Voor grotere organisaties die additionele functionaliteit en support nodig hebben. Ben jij een echte savvy op het gebied van testen? Zijn er meerdere teams of afdelingen betrokken bij het testen van applicaties? Dan biedt Testersuite Premium legio functionaliteiten om slimmer en beter te testen. Start met risk based testen, maak verschillende testomgevingen en gebruiker groepen aan, voer massa-mutaties door en kopieer volledige testtrajecten. Gebruik de standaard integraties met bijvoorbeeld TOPdesk, JIRA of tools voor testautomatisering of realiseer zelf integraties met onze API.

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners