InterSystems Benelux
Stand: 01.C107
De innovatieve technologie van InterSystems laat uiteenlopende zorginstellingen al hun informatie (data, tekst, scans, enz.) op een effectieve manier gebruiken door efficiënt  informatiesystemen te koppelen, zowel intern als extern, op regionaal dan wel landelijk niveau. Meer dan 450 miljoen patiënten wereldwijd worden dagelijks geholpen met systemen, gebaseerd op InterSystems software.InterSystems is ’s werelds grootste leverancier van database- en integratie-technologieën voor applicaties in de gezondheidszorg. 
De innovatieve technologieën van InterSystems maken het mogelijk om medische toepassingen sneller te ontwikkelen en te koppelen zowel intern als extern, op regionaal en landelijk vlak. Doormiddel van onze technologieën laten zich zowel gestructureerde als ongestructureerde data uit operationele systemen ontsluiten en razendsnel analyseren.
Dankzij hun ongeëvenaarde snelheid, schaalbaarheid en bedrijfszekerheid vormen de producten van InterSystems de grondslag van levensbelangrijke toepassingen die wereldwijd gebruikt worden. De meeste vooraanstaande ziekenhuizen, labo’s en leveranciers van medische toepassingen wereldwijd doen beroep op onze technologie. Meer dan 500 miljoen patiënten wereldwijd worden dagelijks geholpen met systemen, gebaseerd op InterSystems software.

Contact

Regus Utrecht Papendorp, Papendorpseweg 100 1
3528 BJ
Utrecht Nederland
+32 2 4649720
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners