Solviteers
Stand: 11.B074
Wij zijn Solviteers, een daadkrachtig IT-bedrijf met meer dan 100 gedreven Solviteers. Wij brengen mensen, processen en IT bij elkaar. Met een brede blik op IT komen wij tot praktische en passende oplossingen en zorgen dat het écht werkt voor onze klanten en hun klanten. Wij implementeren nieuwe wet- en regelgeving, werkprocessen en de bijbehorende applicaties. Daarnaast ontwikkelen wij softwareoplossingen die we hosten in onze eigen cloud-omgeving. Bovendien ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren wij netwerken en IT-infrastructuren. Wij doen dit voor lokale overheden, zorg- en welzijnsinstellingen, het sociaal domein, de goede doelen, de industrie en het MKB. Onze Solviteers begrijpen uw werkprocessen, kennen uw applicaties en zijn op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Zij denken mee en gaan pas naar huis als het écht werkt. Whatever IT takes!

Contact

De Bouw 117
3991 SZ
Houten Nederland
+31 30 2803655
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

ICT-veiligheid nog belangrijker in de zorg

Zorgverleners werken steeds vaker mobiel en hebben via elke device (laptop, iPad of smartphone) altijd en overal toegang tot actuele cliëntgegevens. Het is belangrijk dat deze gevoelige cliëntinformatie bij uw zorgverleners in veilige handen is.

Onze ICT-engineers zorgen ervoor dat uw zorgverleners 24/7 zorgeloos kunnen werken. Daarnaast heeft u de zekerheid dat uw ICT-systemen optimaal zijn ingericht en het onderhoud ervan in goede handen is. Bovendien dragen wij zorg voor een goede beveiliging van uw ICT-infrastructuur. Met een team van specialisten voeren wij ICT security audits uit. Zo'n audit geeft inzicht in de effectiviteit van de maatregelen die zijn genomen om tot een veilige ICT-omgeving en veilige ICT-processen te komen.

Wij beschikken over de benodigde kennis en brengen veel ervaring mee bij de (migratie-)projecten die wij uitvoeren. Wij werken uitsluitend met producten van vooraanstaande leveranciers, zoals Cisco, VMware, FortiNet, Microsoft, Sophos, Dell en Veeam. Naast het beheren van ICT-systemen op locatie, leveren wij ook cloud-gebaseerde ICT- en Voip systemen. Veelal ontstaan dan hybride systemen, waarmee u veilig en toekomstgericht kunt werken.


Meer informatie? 

www.solviteers.nl/ict-security

Cliënten centraal met WIZportaal

Zorgprofessionals hebben steeds vaker te maken met hoge werkdruk en administratieve lasten. Ook krimpen de zorgbudgetten en is er een toenemende verantwoordingsdruk. Opdrachtgevers (zoals gemeenten) willen immers inzicht in de prestaties en kwaliteit van de geleverde zorg. Daarnaast wordt in de zorg veelvuldig ambulant en steeds flexibeler gewerkt. En is het belangrijk om domeinoverstijgend samen te werken. Met WIZportaal kunt u op al deze ontwikkelingen inspelen.

Altijd en overal veilig mobiel cliënten ondersteunen

WIZportaal ondersteunt mobiel werken. De professional krijgt via elke device (laptop, iPad of smartphone) altijd en overal toegang tot actuele cliëntgegevens. Uiteraard is het belangrijk dat deze gevoelige cliëntinformatie bij uw professionals in veilige handen is. Doordat WIZportaal beschikt over uitgebreide autorisatie- en beveiligingsmogelijkheden voldoet u aan de AVG-richtlijnen.

24/7 toegang tot het eigen dossier in het cliëntportaal

WIZportaal bevat een cliëntportaal waarmee u de cliënt 24/7 toegang geeft tot zijn eigen dossier. De cliënt kan in dit portaal zijn eigen gegevens inzien en zelf aan de slag gaan met verschillende taken. Verder is het mogelijk om laagdrempelig te communiceren met de zorgprofessional. Bijvoorbeeld door via chat contact met de zorgprofessional op te nemen.

Juiste stuurinformatie
WIZportaal levert snel de juiste stuur- en verantwoordingsinformatie, zoals informatie over de case-load van uw zorgverleners, de declarabiliteit van uw medewerkers, het aantal nieuwe cliëntaanmeldingen en de uitstroom.

Meer informatie? www.wizportaal.nl/focusgebieden/zorg-en-welzijn

Links

Hoofdmediapartner
Mediapartners